Av 141 COVID-19 smittede i Australia, er 140 vaksinerte!

https://brandnewtube.com/embed/W8z2KEsk5jaSRub

Av alle de i overkant 140 smittede i Australia er ALLE, unntatt 1 person vaksinert, eller har mottatt 1 dose! En annen bekymringsfull endring er at nå er det mange unge som blir syke, og de unge som blir syke er de vaksinerte! De sprer Delta-varianten. Vær så snill å våkne folkens… Innse at dette er et biovåpen, og at myndighetene ikke er her for å beskytte oss.

Dette er stygge tall fra Australia!

ca 23% med 1 dose COVID-19 injeksjon
ca 44% med 2 doser COVID-19 injeksjoner

141 personer på sykehus
Alle unntatt 1 er vaksinert.
1 Person har bare mottatt 1 dose.

I Australia sier tallene at injeksjonene sprer sykdom, de er biovåpen! Tallene tyder på at Delta-varianten kommer fra vaksinene i Australia!

Erna har terrorisert dine egne borgere i over ett år nå med dette biovåpenet som COVID-19 er (Genesiskoden til vaksinen er lastet ned fra Kinesiske myndigheter). Hun må etterforskes for psykologisk krigføring, terror og konspirasjon mot egen befolkning. Aftenposten melder at det mangler dokumenter ang overføringer til vaksineorganisasjonen GAVI, kun 12 offisielle dokumenter men 25000 e-poster mellom Erna og Gates og Gavi de siste 8 årene, og manglende dokumentasjon på utbetalinger – vi krever å få se de e-postene!

Jeg, og mange med meg står i fare for å gå personlig konkurs, eller miste bedriften sin på grunn av denne svindelen din Erna, du har spredd fryktpropaganda for dette falske viruset, basert på PCR tester som ikke kan benyttes til diagnostisering! Noen må ta regninga for dette, og du vet godt at det er fellesskapets penger du stjeler for dine sjefer i FN og EU! Kontraktene som utløses når WHO erklærer Pandemi utgjør enorme summer til vaksineselskapene, og de som ønsker å tømme statskassa vår. Du hjelper til med dette ranet ved å drive fryktpropaganda for denne svindelen! Din politikk og pandemihåndtering er den største tragedien landet har opplevd siden 2. verdenskrig. GÅ AV NÅ!

Del dette
0 Comments

Leave a reply

©2022 Mycelium - Verdens største organiske nettverk - mycelium.no

Logg Inn

 

Nye Rapporter

Lukk

Log in with your credentials

or    

Forgot your details?

Create Account