Europas største avis BILD, beklager til sine lesere for å ha støttet den undertrykkende Covid-19 politikken.

Når en stat velger å innføre obligatorisk vaksinering, griper inn under unntakstilstand, og tar barna dine gjennom å fravriste deg og dine barn medisinske rettigheter, så SKAL dette være bevist å være det eneste rette. Dette har ingen stat så langt gjort.

Godkjenningen for PCR-testene er trukket tilbake av FDA, og hele pandemien ble startet på en bølge av falske positive. At vi kunne havne i en situasjon hvor myndighetene har tråkket så hardt i salaten at de ikke våger å gå tilbake på sine egne standpunkt, trodde jeg kanskje ikke, men nå begynner fallhøyden å bli farlig stor for Erna Solberg’s regjering. Hun har nå skakkjørt landet totalt, ranet statskassa med enorme utbetalinger til WHO, Bill og Melinda Gates Foundation m.fl, de samme menneskene som står bak denn enorme farsen, om det ikke er en stor svindel, eller et biologisk angrep! At Erna fortsetter å distribuere disse injeksjonene, og vurderer nye nedstenginger er helt horribelt: NÅ MÅ DETTE VAKSINSAJONSPROGRAMMET STOPPES UMIDDELBART! Denne Pandemien er skapt av de som laget viruset, vaksinen og testene. Mange tusen leger, forskere, advokater og mange millioner mennesker over hele verden har skjønt dette – Nå må dere som er redde, forvirret og fortsatt ikke skjønner hva som foregår, sette dere ned og få en oversikt over dataene som eksisterer. Kunnskap er makt! Å tilegne seg denne kunnskapen er det som kan berge livet ditt gjennom denne psykologiske krigføringen. I det øyeblikket du skrur på massemedia, eller sosiale medier blir du bombardert med propaganda basert på manipulerte og falske data om denne pandemien.

Portugisisk domstol mener PCR-testene er for usikre til å brukes til diagnostisering av Covid-19
Aktivist fra Nederland vinner rettsak mot staten. PCR-testing kan ikke gjøres obligatorisk ved innreise/utreise til nederland. Staten kan ikke kreve testing av friske mennesker!

0 Comments

Leave a reply

©2021 Mycelium - Verdens største organiske nettverk - mycelium.no

Logg Inn

 

Nye Rapporter

Lukk

Log in with your credentials

or    

Forgot your details?

Create Account