Sjef i forsikringsselskap forteller om 40% økning i dødsfall blant mennesker i arbeidsfør alder

«Vi ser akkurat nå de høyeste dødstallene vi har sett i denne virksomhetens historie – ikke bare på OneAmerica, disse dataene er konsistente på tvers av alle virksomheter i denne bransjen.»

CEO OneAmerica Insurance

Lederen for OneAmerica forsikring forteller at dødsraten blant mennesker i arbeidsfør alder, er opp hele 40% fra pre-pandemi nivåer. «Vi ser akkurat nå de høyeste dødstallene vi har sett i denne virksomhetens historie – ikke bare på OneAmerica», sa selskapets administrerende direktør Scott Davison under en nyhetskonferanse på nettet denne uken. «Dataene er konsistente på tvers av alle virksomheter i den bransjen.» OneAmerica er et forsikringsselskap verdsatt til 100 milliarder dollar som har hatt hovedkontor i Indianapolis siden 1877. Selskapet har ca 2400 ansatte og selger livsforsikring, inkludert gruppelivsforsikring til arbeidsgivere i staten. Davison sa at økningen i dødsfall representerer “enorme, enorme tall”, og det er ikke eldre mennesker som dør, men “først og fremst arbeidsaldersfolk i alderen 18 til 64” som er ansatte i selskaper som har gruppelivsforsikringsplaner gjennom OneAmerica.

«Og det vi så bare i tredje kvartal, vi ser at det fortsetter inn i fjerde kvartal, er at dødstallene er opp 40 % over det de var før pandemien. Bare for å gi deg en ide om hvor ille det er, vil en tre-sigma eller en 1-pr-200-års katastrofe være 10% økning i forhold til pre-pandemi, så 40% er bare uhørt.”

Davison var en av flere bedriftsledere som talte under den virtuelle nyhetskonferansen den 30. Desember. De fleste påstandene om at dødsfall blir innlevert er ikke klassifisert som COVID-19-dødsfall, sier Davison. «Det dataene viser oss, er at dødsfallene som rapporteres som COVID-dødsfall, undervurderer i stor grad de faktiske dødstapene blant personer i arbeidsfør alder fra pandemien. Det er kanskje ikke alle som har COVID på dødsattesten, men dødsfallene er dramatisk opp, det er enorme tall.

Han sa samtidig at selskapet ser en «økning» i uføretrygd, og sier først at det var kortsiktige uførekrav, og nå er økningen i langsiktige uførekrav. “For OneAmerica forventer vi at kostnadene for dette kommer til å bli godt over $ 100 millioner, og dette er vår minste virksomhet. Så det har stor innvirkning på det, sier han. Han sier kostnadene vil bli overført til arbeidsgivere som kjøper gruppelivsforsikringer, som må betale høyere premie. CDC’s ukentlige dødstall, som gjenspeiler informasjonen om dødsattester, har et etterslep på opptil åtte uker eller lenger, og viser at for uken som slutter nov. 6, var det langt færre dødsfall fra COVID-19 i Indiana sammenlignet med et år siden – 195 vs 336 – men flere dødsfall av andre årsaker – 1,350 vs 1,319. Disse dødsfallene var imidlertid for personer i alle aldre, mens informasjonen som Davison refererte til var for yrkesaktive mennesker som er ansatte i bedrifter med gruppelivsforsikring.

På den samme nyhetskonferansen der Davison talte, sa Brian Tabor, presidenten for Indiana Hospital Association, at sykehus over hele staten blir oversvømmet med pasienter “med mange forskjellige forhold”, og sa “dessverre har den gjennomsnittlige helsen gått ned under pandemien.” I en oppfølgingssamtale sa han at han ikke hadde dokumenter som viste hvorfor så mange mennesker i staten blir innlagt på sykehus – for hvilke forhold eller plager. Men han sa at den usedvanlig høye dødsraten sitert av Davison matchet det sykehusene i staten ser. “Det som bekreftes for meg er at det vises nå i rapportene, det vi ser i fronten,…” sa han.

Antallet sykehusinnleggelser i staten er nå høyere enn før COVID-19-vaksinen ble introdusert for et år siden, og er faktisk høyere enn den har vært de siste fem årene

Dr. Lindsay Weaver, Indianas overlege, på en nyhetskonferanse med Gov. Eric Holcomb onsdag 29.des

Bare 8,9% av intensivsengene er tilgjengelige på sykehus i staten, et lavt tall for året og lavere enn noen gang under pandemien. Men de fleste intensivsenger tas ikke opp av COVID-19-pasienter – bare 37 % er Covid, mens 54 % av intensivsengene blir okkupert av personer med andre sykdommer eller tilstander. Statens online dashbord viser at det glidende gjennomsnittet av daglige dødsfall fra COVID-19 er mindre enn halvparten av hva det var for et år siden. På pandemiens topp for et år siden døde 125 mennesker på en dag – den 29. desember 2020 I løpet av de siste tre månedene var det høyeste antallet dødsfall på en dag 58, den 13 desember 2021.

Det er mange av oss etterhvert, som har ropt høyt om dette eksperimentet – og dessverre kan det tenkes at vi har hatt rett. Mens Camilla Stoltenberg vaser om tenkte fabel-tall, og 300.000 smittede pr dag, er det altså en enorm økning i dødsfall av andre årsaker! Det finnes ingen forklaring ennå, det eneste vi vet er at alle har blitt tilbudt og i noen tilfeller blitt påtvunget, det som nå kan se ut til å være livsfarlige eksperimentelle injeksjoner. Forskjellen er injeksjonen, resten kan man tenke seg selv.

Kilde: https://justthenews.com/nation/states/indiana-life-insurance-ceo-says-deaths-are-40-among-people-ages-18-64

Del dette
0 Comments

Leave a reply

©2022 Mycelium - Verdens største organiske nettverk - mycelium.no

Logg Inn

 

Nye Rapporter

Lukk

Log in with your credentials

or    

Forgot your details?

Create Account