The Great Reset – Et teknokratisk statskupp!

People are wondering when they can go back to normal. The short answer is
-We can never go back to the old normal. It will not happend!

“Du skal ikke eie noe, og du kommer til å være lykkelig”

KLAUS SCHWAB – THE GREAT RESET

Klaus Schwab er mannen bak World Economic Forum, og boka “Covid-19 – The Great Reset” I dette manifestet legger han rammene for sin visjon av en ny verdensorden under en ikke valgt gruppe mennesker.

Vi skal gå over til en ny stakeholder økonomi, hvor vi må benytte flere tjenester, levert av noen få globale selskaper, fremfor å eie selv. Hvem som er stakeholders i denne nye økonomien er allerede ganske klart. Microsoft, Amazon, Facebook og Google er selvsagt med på denne teknokratiske drømmen med Bill Gates i spissen, og EU og USA har nettopp innført en internasjonal skatt for globale selskaper, mens IMF jobber med en ny Verdensvaluta som skal oveta for USD. World Bank har antatt at “pandemien” er over i 2025. Samtidig blir samarbeidet mellom globale organisasjoner som FN og WHO, samt EU og USA tettere knyttet sammen med disse teknologigigantene gjennom økonomisk samarbeid. Bill Gates er f.eks WHO’s største bidragsyter – WHO gikk foran med en unntakserklæring pga. Pandemi, og Bill Gates får nå vaksinere hele verden med sine eksperimentelle mRNA-vaksiner som aldri før er benyttet til menneske, en vinnn-vinn situasjon kan man kanskje si, eller man kan kalle det korrupsjon! Denne lockdown-strategien, etter Rockefellers’ Lock Step-plan fra 2010 – og helt i tråd med Klaus Schwab’s manifest “Covid-19 – The Great Reset”, er i grunnen en takeover, iscenesatt av finanseliten. Om du er usikker, sjekk om du er fri eller under lockdown, er du under harde restriksjoner? Kan du bevege deg forholdsvis fritt? Skal du vaksinere deg? Lockdown er i følge Schwab en forutsetning for å få gjennomført The Great Reset. Vi er samtidig vitne til den største overføringen av penger og makt til nettopp denne eliten, når skal folk reise seg? Pengesekken til de aller rikeste dollarmilliardærene har vokst seg dobbelt så stor i 2020-2021.

“Vi må redefinere hva personvern betyr”

-Vi skal inn i en overvåkningskapitalisme etter Kinesisk modell. I flg. Klaus Schwab er det nødvendig med en viss mengde diktatur, for å oppnå de grønne målene våre for planeten. For ham er dermed denne pandemien, i kombinasjon med behovet for å redde planeten, grunn nok til å tilrane seg diktatorisk makt, og sikre seg kontroll over ressursene. Hvem er det som er ute etter penger? og hvem er det som er ute etter makt og kontroll? Også den Canadiske statsministeren Justin Trudeau har uttalt at statslederen han ser mest opp til er Kinas Xiu Jin-Ping, for han har i følge Trudeau akkurat passe mengde diktatorisk makt til å raskt gjennomføre The Green New Deal.
Med sjekkpunkter, ansiktsgjenskjenning og invaderende lovgivninger og medisinsk segregering, må vi altså oppgi vårt personvern. Vi kommer dessuten uansett til å måtte oppgi dette når vi blir tettere integrert med deres teknologi. Usrula vonder Leyen forteller stolt at Vi må ha vaksinepass eller EU’s nye Wallet med overalt for å få benytte EU-tjenester og Valuta

“Den 4. industrielle revolusjonen er sammensmeltingen av teknologi og biologi. Den kommer til å redefinere hva det vil si å være menneske.”

Klaus Schwab er en proponent av Transhumanisme, han tenker seg at sammensmeltingen av biologi og teknologi vil gjøre oss i stand til å f.eks poste direkte på sosiale media med tankene(!) Han snakker varmt om at sammensmeltingen mellom teknologi og biologi er det han kaller den 4. industrielle revolusjonen. Han, og teknologigigantene ser gjerne at vi blir totalt avhengige av å benytte deres teknologi for å benytte oss av goder i samfunnet, men vi håper kunnskap rundt hva som er i planlegging, kan gjøre at vi begynner å ta vårt eget personvern alvorlig, og at vi velger bort plattformer som stjeler data og misbruker denne, i noen tilfeller blir disse dataene også benyttet mot brukerne. Når myndigheter og teknologigiganter samarbeider, skal vi tenke nøye gjennom hva deres motiver er, og hva som skal definere rammene for deres teknokratiske samfunn er selvsagt helt opp til disse, ikke folkevalgte, men verdens rikeste mennesker. Det er på høy tid å ta noen viktige etiske valg.

Klaus Schwaab har advart mot en cyberpandemi.

Får han rett om dette også? Flere og flere ting peker på bakmennene som har iscenesatt lockdown‘s over hele verden. Om forsyningskjedene blir angrepet flere plasser så er det lurt å være forberedt! Foreløpig er Storbritannia, Canada, Australia og USA hardt rammet, men alle NATO-land ser ut til å være under lockdown ennå sammen med store deler av verden. The Great Reset rulles ut som planlagt, men om man leser bakgrunnen og forstår sammenhengen ser man hvorfor angrepene kommer på rekke og rad, og hvordan det psykologiske spillet nå begyner å bli mulig å se gjennom. Cyberangrepene vi ser flere og flere av passer helt inn i deres agenda. Vi følger opp og oppdaterer når det skjer noe i lista under.

Informasjon er nøkkelen den må være åpen, ikke sensurert.

(Angrepene i USA kommer på en del av strukturen som heller ikke er en del av the New Green Deal)
10.mai 2021 Cyberangrep på Amerikanske oljerør.
08. juni 2021 Angrep på en av verdens største Kjøttprodusenter.
20. juni 2021 The Express advarer mot uunngåelig matvaremangel i UK på grunn av mangel på arbeidskraft
09. Juli 2021 The World Economic Forum Cyber-Polygon Exercise
22. Juli 2021 Sør-Afrikas statlige Transportselskap TransNet angrepet. Sør Afrikas største havn stopper helt, næringskjeder bryter sammen.

THE NEW NORMAL

Det er Januar 2021, verden er under lockdown, og økonomien er på randen av kollaps…

Vil COVID-19 Vaksinene gi oss livet og friheten tilbake? Eller markerer dette et vendepunkt i menneskehetens evolusjon (En evolusjon drevet frem av kunstig intelligens, sammensmeltingen av biologi og teknologi -som flytter oss et skritt nærmere en overvåknings-kapitalisme, styrt av ekstremt invaderende tyranniske lover, opphevet personvern, styrt av en ikke valgt elite)?

THE NEW NORMAL er en 50 min dokumentar som undersøker den 4. industrielle revolusjonen, hva den 1% på toppen har å tjene på dette, og hva resten av oss er i ferd måd å miste. Tiden har kommet for å våkne!

0 Comments

Leave a reply

©2021 Mycelium - Verdens største organiske nettverk - mycelium.no

Logg Inn

 

Nye Rapporter

Lukk

Log in with your credentials

or    

Forgot your details?

Create Account