NWO-modellen, fra USA’s interneringsleire til Australias segregeringspolitikk.

Ikke siden 2. verdenskrig har USA hatt interneringsleire, men nå har CDC annonsert at det bygges slike for alle byer i USA. Man kan holdes internert, så lenge grunnen til at man havnet i interneringsleiren er gjeldende. Er det noen som strider mot vaksinemandatet, så kan de heller ikke lengre jobbe i militæret. I tillegg har de pålagt millitært personell nye taushetstegler for å hindre at soldatene snakker om sensitive temaer. I interne retningslinjer anbefaler de soldater å tyste på hverandre, om de ser såkalt “mistenkelig” oppførsel. Det er tydelig at nye totalitære tiltak, og den NWO-modellen kan rulles ut, selv om det viser seg at det nytter å bruke lovsystemet, flere og flere dommer nå begynner å rive ned korthuset, som denne influensaskandalen er. Kampene foregår enn så lenge i lovsystemet, og i gatene i USA, Europa og Australia – Det handler ikke lengre om influensa, men om kontroll og profitt. Når ble slike interneringsleire sist benyttet? Vi går rett i den samme fella som har blitt lagt for oss før, uten å lære av historien. Hva skjedde med Nuremberg-koden som skal beskytte oss mot eksperimentelle forsøk? Den kollektive massepsykosen er her, og folk må virkelig våkne!

No Jab, No Pay – Farlig segregeringspolitikk i Australia

Vi har sett prototypen på NWO bli rullet ut i Australia, hvor enkelte delstater har vært under lock-down i 9 uker sammenhengende, selv med få dødsfall og meget få sykdomstilfeller – men som andre plasser med høy vaksinasjonsrate sprer deltavarianten seg blandt de vaksinerte. I Australia er 140 av 141 registrerte covid-tilfeller vaksinerte, og hele 139 dobbelt-vaksinerte, også blant de alvorlig syke er det nå bare vaksinerte i Australia. Fryktpropagandaen er ellevill, og de forsøker virkelig å holde folket inne i en massepsykose for å akseptere totalitære tiltak som er ekstremt farlige, de enorme demonstrasjonene og uroen truer samfunnet på mange måter.

Australia har ført en meget streng “zero-covid” politikk – Morrison-regjeringen har tatt på seg oppgaven å utrydde influensa, og bruker frykt for å få alle til å akseptere det nye NWO-kontrollsystemet med Helse-Pass, Kontaktsporing og Total kontroll over hvordan du bruker pengene dine, gjennom kryptovaluta, du kan benytte i den samme Appen. Når du må ha med denne overalt, har du ingen frihet igjen, og er totalt overvåket til enhver tid. Husk at modellen allerede eksisterer, i overvåkningskapitalismens høyborg, Kina – og dette er også modellen til WEF’s Klaus Schwab Nye Verdensorden, etter deres “Great Economic Reset”, hvor han mener Kina må ha en ledende rolle. Denne Pandemien handler ikke om Helse, den handler om en restrukturering av samfunnet vårt sosial, politisk og økonomisk. Gjennom en enorm propaganda-operasjon forsøker interessegrupper å innføre disse endringene, uten demokratisk forankring.


Dette er de gjeldende retningslinjene i Australia

 • Man må benytte maske innendørs, tilogmed i eget hjem er det anbefalt.
 • Man skal ikke snakke med naboen, da kan man bli bøtelagt.
 • Kun nødvendige turer utendørs er lov, og da kun innenfor 5km radius.
 • Alle besøk på offentlige plasser MÅ registreres, ellers kan du bli bøtelagt.
 • Brudd på corona-lovene bøtelegges med 5000 AUD.
 • Kontaktsporing gir myndighetene fullstendig kontroll på hvem du oppholder deg sammen med eller krysser vei med.
 • Australske myndigheter vurderer å ta i bruk elektroniske armbånd(fotlenke) for å håndheve coronatiltakene.
 • No Jab, No Pay. Australia vurderer å kutte velferdsordninger for de som ikke tar vaksinen.
 • Seksuelle retningslinjer for sex med partneren. Det er anbefalt å masturbere med munnbind og sosialt distamsere seg ved sex med patneren, eller benytte internett.
 • Militæret er satt inn for å bistå politiet med å kvele protestene, etter at politiet mistet kontroll ved demonstrasjoner.
 • Politiet foretar hjemmebesøk for å sjekke at corona-tiltak overholdes. Australienerne kan ikke nekte politiet å komme inn i hjemmet.


Lock-Down Politikken bryter ned samfunnet, og forårsaker uro, opptøyer.

Dr Piers Robinson er ekspert på kommunikasjon, media og verdenspolitik, med fokus på konflikt og krig, og da spesielt propagandaens rolle. Robinson mener att covidkrisen er den største propagandaoperasjonen i historien, med globalismen som drivkraft.
Propagandaforskaren dr Piers Robinson er nåværende sjef for Organization for Propaganda Studies. I 2016-2019 var han professor og underviste i politikk, samfunn og politisk journalistikk ved University of Sheffield. Dr Robinson har sittet i styret for flere akademiske tidskrifter. Han har forelest ved NATO Defence College i Roma, og er rådgiver for ledende britiske militære befalhavende og diplomater.

Er det vanskelig å se at dette er en utvikling som er meget totalitær i alle ledd? Fra fryktpropaganda til inngripende tiltak og lover mot å samles, lover for å separere ALLE mennesker. Det er en enorm psykologisk operasjon, og folk aksepterer tydeligvis mye bare de blir utsatt for nok skremselspropaganda. Til og med ditt sexliv med partneren fporsøker de å kontrollerem og det er et inngripende psykologisk angrep de opplever. Folk blir bombarderte, indoktrinerte, separerte og redde. Alle Psykologer vil si at dette er skummelt, at lockdown-politikken er meget farlig for samfunnet vårt og kan ende i en enorm tragedie – Hvorfor tar ikke politikerne denne trusselen på alvor? Hvorfor melder ikke massemedia om de enorme protestene i Europa? Du bør spørre deg disse spørsmålene, for uroen kryper nærmere. Dess lengre denne politikken får fortsette, jo nærmere kommer vi en total kollaps av samfunnet.

kilder:
https://www.cdc.gov/coronavirus/2019-ncov/global-covid-19/shielding-approach-humanitarian.html
CDC announces covid internment camps for every US city
Covid är en global propagandaoperation

Del dette
0 Comments

Leave a reply

©2022 Mycelium - Verdens største organiske nettverk - mycelium.no

Logg Inn

 

Nye Rapporter

Lukk

Log in with your credentials

or    

Forgot your details?

Create Account