Lockout for de uvaksinerte i Østerrike

I Østerrike er nå de uvaksinerte under lockdown, siden mandag har Østerriske myndigheter plassert ut sjekkpunter for å sjekke vaksinasjonsstatus. Politiet har fått utvidet myndighet, og det deles ut bøter på 1450€, om du skulle bryte reglene. Det kan nevnes at Østerrike har en rik nazistisk tradisjon, og at Hitler kom fra, nettopp; Østerrike – og her har man altså nå, akkurat som man gjorde under Hitler-tyskland innført EU’s Gesundheitspaß. Segregeringen er i full gang i Australia, Østerrike, USA, Canada, UK, Tyskland, Italia, Frankrike m.fl. Samtidig meldes det fra Ghent i Belgia, at alle de innlagte er vaksinerte.

Frihetene våre er under angrep i alle NATO-land.

Jens Stoltenberg oppfyller profetiene sine fra talene sine som NATO-general -hvor han har sagt at vi vil se nye våpen vi aldri har sett før. Samtidig er den frie delen av verden under streng lockdown og segregeres med vaksinepass. Det virker som om de nye våpnene Stoltenberg snakker om er tatt rett ut av deres eget dokument “cognitive warfare”, som ble lekket for to-tre måneder siden. Fremgangsmåten er også beskrevet i Agenda 201, av FN, eller er det kanskje “operation Lock-Step” av Rockefeller Institute vi ser?

George Herbert Walker Bush tale fra 1991, hvor han lanserer sin New World Order

NWO

Uansett er dette et psykologisk angrep, på mange fronter, mot alle som motsetter seg medisinsk diktatur. Det er folk som motsetter seg å bli voldtatt av eksperimentelle injeksjoner. Legg merke til at kollapsen i næringskjedene er en følge av press på systemet av alle restiksjoner som er iverksatt. Nasjonalstatene er under internasjonalt press for å oppfylle overnasjonale organer som FN, NATO og WHO’s agenda, til deg sier de at du er syk og smittefarlig, selv om du skulle være frisk.

Du kan tilogmed få en falsk positiv test, slik at de kan legge deg under lockdown og tråkke på deg, ødelegge livet ditt, ta jobben din, eiendommen din og alt du har bygget opp ved et pennestrøk.

Det er de som har bygget et falitt kapitalistisk system, som systematisk har drevet rovdrift på menneskers energi for å gjøre noen få rike. De har systematisk stjålet våre ressurser, nå forsøker de å benytte helsesystemet som brekkjern for å innføre det Jens Stolstenberg kaller “En ny regelbasert verdensorden”, eller som den mer kjente Amerikanske Presidenten George Bush Sr, sa det i hans kjente taler fra 90-tallet (11.september 1990) : “We need a new World Order. An Order based on the rule of law, not the rule of the jungle.” Men denne verdensorden, kommer også Naziregimets Gesundheitspaß tilbake – dersom dere akespterer segregering og total overvåkning gjennom dette helsepasset, så aksepterer dere også å gi opp all deres frihet til dette sinnsyke systemet. Det er på vei til Norge nå og den nye AP/SP regjeringen har igjen tatt frem koronapass også i Norge! Det vi ser er helt klart at den nye regjeringen begynner å stramme inn igjen, etter at avtroppende statsminister Erna Solberg fikk gleden av å “gjenåpne” Norge.

We will see what Contact-tracing will look like in the New World Order.

Dr. Kerry Chant – Helseminister New South Wales.

Vi har sett dette systemet bli rullet ut i Australia og New Zealand, hvor man har slagord som “No Jab, No Pay”. De uvaksinerte får stoppet offentlige utbetalinger. På sprøsmål om dette er et segregert samfunn vi ser, svarer Ardern “Det er akkurat hva det er!” Australske myndigheter har også innført meldeplikt, om du får en melding fra myndighetene, må du svare inne 15min med bilde som viser hvor du er! Helseminister Dr. kelly Grant mener Australierere pent må bli vant til lockdowns, og restriksjoner som maskebruk for alltid – det samme gjelder covid-boostere i uoverskuleig fremtid, som hun så pent sier det. Det er gjort plass til intet mindre enn 8 Covid-injeksjoner i både EU’s og Australias Helse-pass.

  • Man kan ikke reise mer en 10 km fra sitt hjem.
  • Man kan ikke samles mer enn 2 personer utendørs.
  • 1 person fra hjemmet har lov til å handle.
  • Det er forbudt å se seg om etter varer i butikken, du må vite hva du skal handle. “Browsing” og “vindussopping” er forbudt.
  • Begravelser maks 10 personer.

We will have a Vaccinated Economy

Daniel Andrews, Delstatsminister, Victoria Australia

Erna Solberg’s

Nye Verdensorden

2 dager før sin tale i FN om den nye verdensorden, opprettet i 1945, påstår Erna at New World Order er konspiratorisk sprøyt. Erna, du lyver jo så det renner av deg…

Til deg som er for dette regimet, og som tror vaksinene fungerer: Hvorfor trenger du påfyll hver 6.mnd? Ønsker du virkelig å tvinge alle andre rundt deg med på dette medisinske eksperimentet? Da har du en krig i vente…

kilder:
https://www.newstarget.com/2021-07-12-australia-announces-beginning-of-new-world-order.html
https://hamodia.com/2021/11/15/austria-enters-hard-to-enforce-lockdown-for-the-unvaccinated/
https://www.dailydot.com/debug/great-reset-conspiracy-theory/
https://greatreset.news/2021-09-08-who-bill-gates-global-digital-vaccine-passports.html

https://greatreset.news/2021-09-29-cdc-claims-it-has-authority-to-use-police.html
https://www.armstrongeconomics.com/international-news/australia-oceania/is-australias-health-minister-dr-chant-being-bribed-or-just-stupid/


Del dette
0 Comments

Leave a reply

©2022 Mycelium - Verdens største organiske nettverk - mycelium.no

Logg Inn

 

Nye Rapporter

Lukk

Log in with your credentials

or    

Forgot your details?

Create Account