Kan vaksinene forårsake HIV?

Vaksineindusert AIDS, autoimmun sykdom, kan være resultatet for de som har tatt 3 doser eller flere av de dødelige, eksperimentelle injeksjonene, kalt vaksiner. HIV-glykoprotein er benyttet i vaksinene for å “slå ned” immunforsvaret ditt, dette for at nanopartiklene med RNA skal kunne komme seg inn i cellene dine. I følge mange eksperter kan det virke som at immunforsvaret ditt heller ikke kommer seg tilbake etterpå, men er ødelagt for alltid. Når man innser omfanget av dette, og hva det kommer til å forårsake av sykdom de neste årene, så kanskje nordmenn også våkner fra marerittet.

For dere som er usikre på om det er hold i disse påstandene, ber jeg dere om å sjekke kilder som kan fortelle deg hva som skjer, sjekk med den lokale begravelsesagenten om de har hatt økning i antallet døde mot et normalår. Det er allerede meldt betydelig overdødelighet, uten videre forklaring i siste kvartal av 2021, og det amerikanske militæret har meldt om en økning i dødsfall mot et normalår på hele 1100%. Forsikringsselskaper på sin side melder om 400% økning i krav etter dødsfall, men nekter å betale ut premie til etterlatte etter vaksinedødsfall. Medisinske eksperimenter er vurdert å være for risikable, og siden vaksinene er eksperimentelle blir disse dødsfallene betegnet som selvmord.

Dr. Fauci’s HIV-konspirasjon

Det var lenge kontroverser rundt håndteringen av Dr. Fauci’s første epidemi, og flere prominente forskere anklager Fauci for å ha manipulert data, foreskrevet dødelige medisiner, og regelrett forårsaket HIV-epidemien med feilmedisinering og feilbehandling. Når vi nå ser at HIV-glykoproteinet er inkorporert i injeksjonene, så styrker dette mistanken mot Dr.Fauci -er vi blitt ført bak lyset? Nobelprisvinner Luc Montagnier, som mottok æresprisen for å være den første som påviste HIV-viruset, fortalte etter pandemiens utbrudd om hans bekymringer rundt bruken av HIV i vaksinene, og han påstod at det kunne forårsake en HIV-epidemi. I Australia ble et av vaksineprosjektene stoppet da det viste seg at de som var med på forsøksstudiene, etter injeksjon testet positivt på HIV. Av media ble det fremstilt som falske positive resultater, ikke la deg lure!

Er det sånn at det må ligge lik strødd i gatene før folk skjønner at vi aldri har sett en slik økning i dødsfall, og at dette er betegnet som en 1 pr 400 års katastrofe? Våkn opp kjære nordmenn, vi er under angrep, både kognitivt gjennom informasjonskrigen, og biologisk via skadelige injeksjoner, om vi lar WHO’s nye pandemigrunnlov overstå norsk grunnlov så vil vi snart komme under nye lockdowns, nye restriksjoner og igjen bli frattatt våre grunnleggende menneskerettigheter.

Overdødeligheten i UK sammenfaller med injeksjonstidspunkt. Datamanipulasjon er årsaken til at disse dødsfallene ikke blir koblet til vaksinen i tallmaterialet -det er nemlig sånn at de første to ukene ETTER injeksjon er man regnet som uvaksinert, dermed blir alle disse dødsfallene flyttet inn i uvaksinert-kategorien. Gravende journalister, har derimot funnet at dette tallmaterialet korrollerer med injeksjonstidspunkt, og at dødeligheten er spesielt høy de første 14 dgr etter injeksjonen.

Det viktigste nå er å få tilbake selvråderetten, vi må motstå presset på våre friheter. Vi må forberede oss på politisk indusert matmangel, svikt i næringskjeder og mange dødsfall blant de vaksinerte, kanskje tilogmed en ny HIV-epidemi, eller Marburg-viruset, som WHO nå har betegnet som den neste plandemien, de har flere biovåpen i arsenalet, og du som har mottatt injeksjonene bør nå stille spørsmålstegn ved innholdet, og slutte å forsvare at innholdet er hemmeligholdt! Jeg bruker ordene til nobelprisvinner Luc Montagnier, som dessverre nettopp gikk bort: “Har du tatt tre doser, må du teste deg for HIV. Når du får tilbake en HIV-positiv prøve må du gå til rettsak!”

Injeksjonene har sågar blitt beskrevet som produkter for medsinsk massemord i en dom av International Common Law Court of Justice, og det jobbes intenst fra flere hold, også i Norge med å få stoppet dette folkemordet! Skal man klare å stoppe dette er man avhengig av at fagpersonell i helsevesenet begynner å fortelle sannheten, vet du hva som skjer, har du informasjon, hva som helst, så må du fortelle historien.

Del dette
0 Comments

Leave a reply

©2022 Mycelium - Verdens største organiske nettverk - mycelium.no

Logg Inn

 

Nye Rapporter

Lukk

Log in with your credentials

or    

Forgot your details?

Create Account