WHO endret definisjonen for hva som kan betegnes som en Pandemi i 2009

Medisinske forskere og eksperter reagerte kraftig på at WHO i 2009 gjorde en vesentlig endring i sin definisjon av en Pandemi . Avisa Information i Danmark skrev 16. november 2009, Mystisk ændring af WHO’s definition af en pandemi:

WHO har plutselig endret definisjonen av en pandemi på nettstedet sitt. Nå kan nesten all influensa kalles pandemier, sier kritikere. Dermed vil legemiddelindustrien i fremtiden kunne tjene milliarder på vaksiner for relativt ufarlige sykdommer.

På WHOs nettsted har definisjonen av en pandemi endret seg, skriver Information. Det er etter mai 2009, ikke lengre et krav at f.eks influensa, forårsaker et ‘stort antall dødsfall eller sykdommer’ før den kunne beskrives som en pandemi. Denne endringen i definisjonen tillot WHO, allerede måneden etter definisjonsendringen(!), å erklære svineinfluensa en pandemi etter at bare 144 mennesker hadde dødd av infeksjonen over hele verden. Det er denne definisjonsendringen som gjør at COVID-19 fortsatt kan fremmes som en pandemi, selv om data tyder på at dødeligheten av COVID-19 er på nivå med sesonginfluensaen. Husk nå, at de holder oss ulovlig under lockdown, WHO forsøker å tvinge et medisinsk tyranni på medlemslandene, gjennom manipulasjon av data og krav om å etterfølge kontrakter, samtidig er dette et effektivt ledd i å tvinge et lands økonomi i kne, for å la investeringsfondene komme inn å kjøpe opp bedrifter og eiendommer til den nye “stakeholder-økonomien” i regi av World Economic Forum. Denne prosessen kan være rigget for at tiltakene skal ta oss inn i lockdowns basert på manipulerte data og tåkelegging.

«WHO spådde svineinfluensa i 2005, men det var først da de endret definisjonen av en pandemi i 2009 at de fikk det riktig» sa epidemiolog Tom Jefferson, som har jobbet i Roma for det uavhengige forskningsinstituttet Cochrane i 15 år.

‘Vi trenger å vite hvorfor definisjonen ble endret? Hvem endret det og når? Etter min mening bør det hele undersøkes av et uavhengig kommisjon,» sa Tom Jefferson.

Denne definisjonen ble endret i måneden før svineinfluensapandemien i 2009, fjernet alvorlighetsgraden og høydødelighetskriteriene og etterlot definisjonen av en pandemi som “en verdensomspennende epidemi av en sykdom.”

Norge forpliktet til å følge WHO

Tidligere spesialist i arbeids- og samfunnsmedisin ved f.eks. Aarhus University, Mauri Johansson, var enig:
‘Konseptet er utvannet. I fremtiden vil mange influensaer vil kunne fanges opp som pandemier, og avgjørelsen ligger utelukkende hos WHO,» sa Mauri Johansson og påpeker konsekvensene:

«Alle medlemsland er forpliktet til å følge anbefalingene fra WHO – i Danmark er vi til og med forpliktet til å kjøpe vaksiner mot influensa, fordi vi, som mange andre land, har inngått en kontrakt med et selskap, og det vil bli utløst hvis WHO erklærer en pandemi.»

WHO endret definisjonen for Flokkimmunitet i oktober 2020

I juni 2020 var definisjonen for Flokkimmunitet i følge WHO slik:

Herd immunity is the indirect protection from an infectious disease that happens when a population is immune either through vaccination or immunity developed through previous infection. // Flokkimmunitet er den indirekte beskyttelsen mot infeksjoner, som befolkningen får gjennom immunitet, enten fra vaksinasjon eller tidligere infeksjon.

WHO’s definisjon av Flokkimmunitet i juni 2020

Det bør bemerkes at “immunitet utviklet gjennom tidligere infeksjon” er måten det har fungert så lenge vi mennesker har vært sammen, og det er vårt naturlige forsvar som blir manipulert av disse injeksjonene. Immunforsvaret ditt er ikke designet for å få vaksiner. Den er designet for å fungere som svar på eksponering for en smittsom sykdom.

I oktober 2020 hadde WHO oppdatert denne definisjonen til å eksludere vår naturlige immunitet, til å kun omfatte immunitet ved injeksjon. Dette er deres oppdaterte definisjon av flokkimmunitet, som nå er “et konsept som brukes om vaksinasjon”

‘Flokkimmunitet’, også kjent som ‘befolkningsimmunitet’, er et konsept som brukes til vaksinering, der en befolkning kan beskyttes mot et bestemt virus hvis en terskel for vaksinasjon nås. Flokkimmunitet oppnås ved å beskytte folk mot et virus, ikke ved å utsette dem for det.

Vaksiner trener immunforsvaret vårt til å lage proteiner som bekjemper sykdom, kjent som “antistoffer”, akkurat som det ville skje når vi blir utsatt for en sykdom, men – avgjørende – vaksiner fungerer uten å gjøre oss syke. Vaksinerte mennesker er beskyttet mot å få den aktuelle sykdommen og gi den videre, bryte noen overføringskjeder.

WHO’s oppdaterte definisjon av flokkimmunitet i oktober 2020 – Dette er nok et eksempel på manipulasjon av data, gjort for å tilpasses et system med medisinsk kontroll og segregering

Det burde være klart for folk at denne WHO skapte Pandemien nå holder på å ta ned hele den vestlige økonomien, det kommer ikke til å være selvstendige land igjen etter denne kapitalistiske overtakelsen om ikke folk reiser seg nå og tar til gatene! Vi må ut å demonstrerere, og si NEI til dette medisinske tyranniet, ellers kommer det nye restriksjoner, nye lockdown’s og etterfølgende nye konkurser til høsten!. Manipulerte data er grunnlaget for denne iscenesatte Pandemien som er rullet ut over vesten. Dette er det største ranet av våre felles midler noensinne, bedrifter, eiendommer og verdier overføres verdens rikeste gjennom inflasjon og konkurser.
Verdens rikeste dollarmilliardærer har økt formuen sin med 50% i løpet av 2020! WHO-systemet kan være rigget, til fordel for de største økonomiske bidragsyterne, for å tillate denne farlige korrupsjonen. Regjeringa må stoppes, ellers kan Norge falle under et globalt overvåknings-kapitalistsisk styre!! ser dere ikke kontrollnettet bli bygget ryndt dere? Dessverre tror jeg ikke nordmenn kommer til å våkne før det er for sent – at nordmenn er vikinger er visst en myte… Statskassa blir tømt foran øynene våre, gjennom kontraktuelle forplikteser i forbindelse med Pandemien. Vi sitter hjemme mens de utøver sitt psykologiske fryktspill og strammer inn kontrollen! Dette handler ikke om influensa, men om vaksinasjon, de er så DESPERATE etter å få alle vaksinert, at de til stadighet lyver om dødelighet, skremmer med bilder og video (Du kan få se bilder av folk som er syke av Covid-19, men ikke av de som er skadet av injeksjonene, det blir sensurert på de store plattformene).

USA GÅR ETTER BARNA
Flere delstater har nå gjort det mulig for barn ned til 12 år(!) å bestemme selv om de vil vaksineres, på toppen av det hele kan skolene gjøre det i det skjulte. Tilogmed eventuelle erstatningssaker ved skader skal kunne gjøres gjennom skolen, uten at foreldre trenger å få vite noe som helst – Dette er helt sinnsykt!

UROEN SPRER SEG

Australia, Sør-Afrika, Kypros, Canada, UK, Frankrike, Irland opplever store protester, økonomiene er i kne og folk kan ikke holde bedriftene sine i gang. Snart er dette Norge? Vi må ikke være så naive å tro at vi ikke er underlagt de samme politiske føringene i denne globale politiske pandemien!

Om dette viruset er lekket fra Wuhan Lab of Virology, vil du da ha vaksinene deres? Patentene knyttet til SARS-COV2 går helt tilbake til 2002, folk overser all informasjon om temaet og tar disse eksperimentelle injeksjonene de ikke aner hva inneholder, verden har blitt gal…

0 Comments

Leave a reply

©2021 Mycelium - Verdens største organiske nettverk - mycelium.no

Logg Inn

 

Nye Rapporter

Lukk

Log in with your credentials

or    

Forgot your details?

Create Account