Robert F. Kennedy jr. avslører Bill Gates’ medisinske ambisjoner om Global Kontroll

Gates’ besettelse av vaksiner virker drevet av en messiansk overbevisning om at han er ordinert til å redde verden, med sin teknologi og en gudegitt makt til å eksperimentere med livene til mennesker av lavere sosial status enn ham selv.

Robert F. Kennedy

Programvaremilliardæren Bill Gates, som tidligere har tatt til orde for reduksjon av den menneskelige befolkningen gjennom bruk av vaksiner, og hans kone Melinda markerte 100-årsdagen for den første internasjonale eugenikkkongressen i London med et «family planning»-toppmøte med flere av sine støttespillere, blandt andre Planned Parenthood og FN.

Bill Gates presenterte følgende ligning: CO2 (total befolkning slipper ut CO2 per år) = P (personer) x S (tjenester per person) x E (gjennomsnittlig energi per tjeneste) x C (gjennomsnittlig CO2-utslipp per energienhet)

Definisjon av Eugenikk: Studie av menneskelig forbedring ved genetiske midler. Den første gjennomførte studien i eugenikk ble gjort av Francis Galton, som i Hereditary Genius (1869) foreslo følgende; Et system med arrangerte ekteskap mellom menn av utmerkelse og kvinner av rikdom, vil til slutt produsere et mer begavet avkom. American Eugenics Society, grunnlagt i 1926, støttet Galtons teorier. Amerikanske eugenikere støttet også restriksjoner på innvandring fra nasjoner med “dårligere” gener, som Italia, Hellas og land i Øst-Europa, og argumenterte for sterilisering av sinnssyke, tilbakestående og epileptiske borgere. Steriliseringslover ble vedtatt i mer enn halvparten av statene, og isolerte tilfeller av ufrivillig sterilisering fortsatte inn på 1970-tallet. Også Skandinavia har en mørk fortid i forhold til Eugenikk og i Norge ble tvangssterilisering villig benyttet frem til 1970-tallet.
kilde – Merriam Webster.

“La oss se på hver og en av disse og se hvordan vi kan få dette ned til null,” fortalte han. – Sannsynligvis må et av disse tallene komme ganske nær null. Det er et faktum fra videregående-algebra. Da han diskuterte “P”, eller befolkningsdelen av ligningen, sa han: “La oss ta en titt. Først har vi befolkning; Verden i dag har 6,8 milliarder mennesker. Det er på vei opp til rundt 9 milliarder. Hvis vi nå gjør en veldig god jobb med nye vaksiner, helsetjenester, reproduktive helsetjenester, kan vi redusere det med kanskje 10 eller 15 prosent” Videre sa han at det ikke ville være vanskelig å holde styr på barn, vaksinene de har hatt og når de skal til en annen.

Bill Gates er en strategisk filantrop, gjennom hans mange vaksinerelaterte virksomheter, sammen med Microsofts ambisjoner om å kontrollere et Vac-ID – ønsker Teknokraten Bill Gates å ta total kontroll over global helsepolitikk, og med Microsofts engasjement i ID2020 vil han også som han selv sier “Registrere alle uregistrerte verdensborgere”. Å gi et selskap, og en mann så stor makt burde sette i gang alarmer hos folk. Han utdyper også rundt dette i hans “family-planning”-konferanse:

Hvis man kunne registrere hver nyfødte på mobiltelefonen, få fingeravtrykk, en geolokasjon. Da kunne man ta systemet dit at man kan oppsøke alle, og sikre at vaksinasjon blir gjennomført. Det vil gjøre vaksinasjons-programmet mer effektivt.

Det er bare en ting å si om dette; Bill Gates’ plan etter å stikke en ekperimentell injeksjon i armen din, og i barna dine enten du vil det eller ikke! Advarslene mot disse injeksjonene er allerede mange, og informasjonen du får i massemedia gir deg ingen mulighet til å ta et informert valg. Dette handler om medisinsk kontroll over mennesker, og en ny global verdensorden som skal sørge for kontroll over alle ressurser, i helse og klimakrisas navn. I følge disse menneskene slipper du ut for mye CO2, bare ved å puste.

Den massive innsatsen ble diskutert av Bill Gates på en Helsekonferanse (finnes på TedX), som fordypet seg i spørsmålene om teknologi og helse. Ifølge Natural News fortalte Gates konferansen at målet er en lavere befolkning, og å bruke vaksiner for å forbedre helsen til tidlig barndom er et skritt i den retningen. “Det høres paradoksalt ut,” sa han. «Faktum er at innen et tiår etter å ha forbedret helseutfallene, bestemmer foreldrene seg for å få færre barn.»

Det stemmer i og for seg at man får færre barn med bedre helsetilbud, men dette skyldes vel først og fremst at unge kvinner velger utdanning? At man har medisinske hjelpemidler som P-piller spiller selvsagt en rolle, selv med bivirkningene hormonpreparater forårsaker for de som benytter de. Det viktigste er uansett at du kan gjøre valget selv, og Bill Gates har ingen god historikk med sine vaksinasjonsprogrammer.

-I 2014 beskyldte Kenyas Katolske Legeforening WHO for kjemisk sterilisering av millioner av uvillige kenyanske kvinner med en falsk «stivkrampe»-vaksinekampanje. Uavhengige laboratorier fant en formel som ville resultert i sterilisering i alle vaksinene som ble testet. Vi reiste spørsmål om stivkeampevaksinen var knyttet til et befolkningskontrollprogram som er rapportert i noen land, hvor en lignende vaksine ble tilsatt Beta-HCG hormon som forårsaker infertilitet og flere aborter hos kvinner.

Etter å først ha benektet anklagene, innrømmet WHO til slutt at de hadde jobbet med utvikling av Beta-HCD hormon inferterilitetsvaksinene i over et tiår. Lignende beskyldninger kom fra Tanzania, Nicaragua, Mexico og Filippinene.

-I 2014 finansierte Gates Foundation tester av eksperimentelle HPV-vaksiner, utviklet av GSK og Merck, på 23 000 unge jenter i avsidesliggende indiske provinser. Omtrent 1200 fikk alvorlige bivirkninger, inkludert autoimmune lidelser og fertilitetsforstyrrelser. Sju døde. Dette er alvorlige tall om Gates Vaksiner, de er ikke trygge! Indiske myndigheters undersøkelser konkluderte med at Gates-finansierte forskere begikk inngripende etiske brudd; som å presse sårbare landsbyjenter i rettssaken, marginalisering og mobbing av foreldre og motstandere, forfalskede samtykkeskjemaer og avvisning av medisinsk behandling til de skadede jentene. Saken er nå i landets Høyesterett.

I 2010 finansierte Gates Foundation en studie av en GSKs eksperimentelle malariavaksine, studien drepte 151 afrikanske spedbarn og forårsaket alvorlige bivirkninger, inkludert lammelse, anfall og feberkrampe til 1048 av de 5049 barna.

Under Gates 2002 MenAfriVac-kampanjen i Afrika sør for Sahara, vaksinerte Gates-agenter tusenvis av afrikanske barn mot hjernehinnebetennelse. Mellom 50-500 barn utviklet lammelse. Sørafrikanske aviser klaget: “Vi er forsøksdyr for medisinprodusentene”! Nelson Mandelas tidligere seniorøkonom, professor Patrick Bond, beskriver Gates’ filantropiske praksis som «hensynsløs» og «umoralsk».

En studie fra 2017 (Morgensen et. Al.2017) viste at WHOs populære DTP-vaksine dreper flere afrikanere enn sykdommen den er ment å forhindre. Vaksinerte jenter hadde 10 ganger høyere dødsrate enn uvaksinerte jenter. Gates og WHO nektet å tilbakekalle den dødelige vaksinen, som WHO tvinger på millioner av afrikanske barn årlig.

https://brandnewtube.com/watch/the-cdc-is-actually-a-nwo-vaccine-company-robert-f-kennedy_b9jIzqyvpLatVpq.html – kilde: RT

Globale folkehelseforkjempere over hele verden anklager Gates for – å kapre WHOs agenda, vekk fra prosjektene som har vist seg å dempe smittsomme sykdommer; rent vann, hygiene, ernæring og økonomisk utvikling. De sier at han har omdirigert ressurser i organisasjonen for å tilfredstillle sin personlige fetisj – at god helse bare kommer i en sprøyte! I tillegg til å bruke sin filantropiske makt til å kontrollere WHO, UNICEF, GAVI og PATH, finansierer Gates private farmasøytiske selskaper som produserer vaksiner, og et massivt nettverk av farmasøytiske industrifrontgrupper som sprer villedende propaganda, utvikler falske studier, utfører overvåking og psykologiske operasjoner mot vaksine-skepsis og bruker Gates makt og penger til å kneble dissens og tvinge etterfølgelse av helseprogrammet. I nylige media-opptredener virker Gates strålende fornøyd over at Covid-19-krisen vil gi ham muligheten til å tvinge sine “tredje-verden”-vaksineprogrammer på alle barn.

Robert F. Kennedy
Image

Eugenikk i Norge

I 1997 blåste det opp til kraftig mediastorm rundt Norge og Sverige, etter avsløringen om at steriliseringer rutinemessig hadde blitt utført av staten som et sosialpolitisk virkemiddel frem til 70-tallet. Mens internasjonal presse var rask til stede for å fordømme steriliseringene og holdt ikke tilbake umiddelbare sammenligninger med “Nazistisk” -praksis, -forble fakta og tall grumsete, uklare eller til og med enkle feil. Men hvor mange steriliseringer hadde egentlig skjedd, og enda viktigere, hvor mange hadde blitt utført mot pasientenes vilje? Siri Haavie undersøker resonnementet bak steriliseringene i en artikkel i EuroZine.

Les hele artikkelen av Siri Haavie i EuroZine…

Før steriliseringsloven av 1934 var det strengt tatt bare tillatt å sterilisere kvinner som av medisinske grunner ikke burde bli gravide. Den nye loven endret dette ved at den åpnet for «en øket kontroll av mindreverdige individers forplantning av slekten», slik et medlem av lovkomiteen uttrykte det. I tillegg fikk «psykisk normale», både kvinner og menn, mulighet til å velge sterilisering som prevensjon. Steriliseringsloven var gjeldende fram til 1978, bare avbrutt av NS-regimets steriliseringslov i tidsrommet 1943–1945. Totalt ble 43 731 personer sterilisert med hjemmel i 1934-loven.

Fra norgeshistorie.no

kilder:
https://tricentennial.us/2020/03/28/bill-gates-and-eugenics-the-world-needs-fewer-people/
https://www.pop.org/the-real-war-on-women-stealth-sterilization-in-kenya/
https://fort-russ.com/2020/04/robert-f-kennedy-jr-exposes-bill-gates-vaccine-dictatorship-plan-cites-gates-twisted-messiah-complex/

Bildet er lånt fra Robert F. Kennedy jr’s organisasjon
https://childrenshealthdefense.org/

0 Comments

Leave a reply

©2021 Mycelium - Verdens største organiske nettverk - mycelium.no

Logg Inn

 

Nye Rapporter

Lukk

Log in with your credentials

or    

Forgot your details?

Create Account