Dr. Robert Malone, en av mRNA-teknologiens oppfinnere, er bekymret over økende smittetrend i land med høy vaksinasjonsrate.

Dr. Robert Malone, en pioner innen feltet, og en av de fem oppfinnerne av mRNA-vaksinene, uttrykker sin bekymring for den plutselige økningen i covid-19-tilfeller, økningen skjer i land med flest vaksinerte borgerne, mens de 15 minst vaksinerte landene ikke ser ut til å se noen økning. På fredag delte Dr. Malone en Tweet som gikk viralt. Han beskriver en urovekkende trend i Europa med bølger mange steder der flesteparten av befolkningen allerede er vaksinert. Analysen er fra Our World in Data, det samme nettstedet som brukes av Google.

I tweeten, sier dr. Malone følgende “This is worrying me quite a bit // Dette bekymrer meg ganske mye.”

Høy infeksjonsrate ombord på HMS Queen Elisabeth. Selv med strikte hygieneregler, avstandsregler og restriksjoner så har 1 av 16 testet positivt. Høyere infeksjonsrate enn noe land.

Som dr. Judy Mikovits og Robert F. Kennedy jr har advart om, kan det se ut som om vaksinene sprer sykdom!

Vi må lære av historien, så på feilene som ble gjort under spanskesyken, og i etterfølgende vaksinasjonsprogrammer. Det er ved flere tilfeller vist at f.eks Poliovaksinen sprer Polio, samtidig er det ALLTID saker med alvorlige bivirkninger etter vaksinasjonsprogrammer, og ofre må kjempe for å få medisinsk hjelp og bli hørt, da vaksinasjonsselskapene gjør alt de kan for at skader ikke skal kobles til deres produkter. Det handler om profitt.
Jeg vil minne om at Svineinfluensavaksinen ble stoppet i USA etter i overkant av 20 dødsfall, Covid-19 injeksjonene har nå over 11000 registrerte dødsfall i USA, og over 22000 i Europa.

Den eneste grunnen til at dette vaksinasjonsprogrammet kan fortsette er fordi vi er under medisinsk unntakstilstand – Om det vanlige sikkerhetsnettet hadde vært på plass hadde dette vært stoppet allerede!0 Comments

Leave a reply

©2021 Mycelium - Verdens største organiske nettverk - mycelium.no

Logg Inn

 

Nye Rapporter

Lukk

Log in with your credentials

or    

Forgot your details?

Create Account