Dom fra Alberta, Canada beviser at COVID-19 er en svindel! Delstaten dropper ALLE restriksjoner!

En fantastisk innsats av en frihetsforkjemper i Alberta, Canada har resultert i at alle restriksjoner, testing og sporing i delstaten er opphevet og Covid-19 er nedgradert til en mild sesonginfluensa og følges nå opp deretter. En oljearbeider i Canada har hatt protester i over tre år i forbindelse med angrep på oljeindustrien av klimaforkjempere, hvor industrien hans har hatt stadig dårligere vilkår under Justin Trudeau’s regime, som ønsker å implementere “the Green New Deal” i et høyt tempo, han har faktisk uttalt at hans politiske forbilde er Kina’s president Xi Jinping, da han har nok diktatorisk makt til å gjennomføre politiske endringer i et høyt tempo. Det er vel heller ikke til å stikke under en stol at det er akkurat det de fleste diktatorer lengter etter, mer makt til å tvinge på befolkningen ennå flere restriksjoner!

Ble Bøtelagt etter innføring av Corona-restriksjoner

Patrick King ble bøtelagt med 1200 dollar etter at delstaten Alberta innførte Corona-restriksjoner og nedla forbud mot protester og folkemengder med mer enn 10 personer, i et forsøk på å kvele opposisjonen og skjule sannheten, men så viser det seg i rettsaken at Keiseren virkelig er uten Klær i dette tilfellet. I en markering for 200 uker med protester, den 5.desember 2020, ble Patrick King utpekt av delstaten, som en av instigatorene bak protestene, og politiet bøtela ham for brudd på Corona-restriksjonene.

Representerte seg selv i retten


Patrick King valgte å representere seg selv i retten, og rettsmøtet ble satt til den 18.mai 2021. Han etterspurte informasjon til sitt forsvar, og ville ha bevis på at SARS-COV2 (Covid-19) var isolert. Han etterspurte hele viruset isolert, ikke deler av gansekvensen, eller “virusrester”, slik det påvises i PCR-testene. Han ble rettledet av dommeren som har plikt å rettlede en som representerer seg selv, og hjalp King å stevne Helsedirektøren i Alberta, Dina Hinshaw, for beviser for at restriksjonene var underbygget med vitenskapelig dokumentasjon.

Enkelt forklart ba King, helsedirektøren å bevise at det faktisk var vitenskapelig grunnlag for å si at det er en pandemi skapt av viruset Covid-19, så vill han gladelig betale boten sin!

Han forteller at reaksjonen fra retten var å utestenge ham. Politien besøkte ham noen dager etter begjæringen og forklarte at saken hans var henlagt. Dagen etter ble han begjært saksøkt, ikke av helsedirektøren i Alberta, men HRH Dronningen av Storbritannia, som ble representert av statsadvokater fra Ottawa. I rettsaken støttet dommeren Patrick King i at de ikke kunne fremstille noen av bevisene King etterspurte! I ettertid har Alberta droppet ALLE restriksjoner, maskepåbud, distansering og alt er åpnet igjen! Dette er veien å gå, nekte å ettrerfølge tyranniske restriksjoner som er meget farlig for samfunnet, og be om å få frem bevisene som støtter denne politikken i retten, de finnes IKKE!!! Som menneskerettighetsjurist Marius Reikerås også påpeker, så blir ikke de som har nektet koronahotell eller karantene heller rettsforfulgt, de har ikke rettslig grunnlag – men under unntakstilstand, forsøker de seg på overtaling og press for å få deg til å underkaste deg – du trenger IKKE etterfølge noen av tiltakene da de ikke er basert på vitenskapelig grunnlag.

Narrativet er dødt, Covid-19 er avslørt som en svindel!

Bevisene som nå har kommet frem om PCR-testene som skapte denne pandemien, og nå flere dommer som går imot pandemihpndteringen flere plasser i verden, er nå mer en holdbare for å kunne si at hele denne unntakstilstanden er basert på falske premisser!0 Comments

Leave a reply

©2021 Mycelium - Verdens største organiske nettverk - mycelium.no

Logg Inn

 

Nye Rapporter

Lukk

Log in with your credentials

or    

Forgot your details?

Create Account