Den første Bølgen

Da USA ble invovlert i 1. Verdenskrig i April 1917, hadde plutselig den raskt voksende medisinindustrien noe den ikke hadde hatt før; en enorm tilgang til soldater de kunne benytte til medisinske forsøk. løpet av krigsårene 1918-1919 vokste det amerikanske militæret til 6 millioner menn – 2 millioner av disse ble sendt til Europa. Rockefeller Institute for Medical Research (Institutt for Medisinsk Forskning) utnyttet situasjonen for å gjennomføre Vaksine-eksperimenter i stor skala på de amerikanske soldatene.

Fort Riley, Kansas var en hurtig voksende institusjon som huset 26 000 soldater og omfattet et område på 20 000 mål, kjent som militærleiren Camp Funston. Soldater klaget ofte over det ugjestmilde klimaet på stedet: beinkalde vintre og brennende hete somre. Mellom disse to ytterpunktene var de blendende støvstormene. I leiren var tusenvis av hester og muldyr som produserte en overveldende mengde avføring, ni tonn gjødsel hver måned. Den aksepterte metoden for å kvitte seg med gjødselet, var å brenne det, en ubehagelig oppgave fra før, som ble ennå værre i det ugjestmilde, klimaet med storm i støvkastene.

Lørdag 9. mars 1918 varslet en truende sort himmel, om en kommende støvstorm. Støvet, kombinert med asken fra det brennende gjødselet, ble virvlet opp til en stinkende gul dis, som dekket hele himmelen. Solen skal ha blitt svart i Kansas den dagen. Kanskje var det forvarsel om hva som skulle skje den påfølgende uken…

Hvordan kan myndighetene hastevaksinere med eksperimentelle injeksjoner?

Unntakstilstand river bort dine rettigheter, og utvider myndighetenes makt. Trekk paralleller til dagens pandemi, hvordan samfunnet effektivt låses ned, og våre medisinske rettigheter kan strykes med et pennestrøk av frykt for, igjen, influensa(!) Pandemien benyttes til å dra hele verden inn i et nytt vaksine-eksperiment med mRNA-injeksjoner, også denne gang med Rockefeller Institute – etter deres Pandemi-plan Lock-Step fra 2010 – med Teknologen Bill Gates i spissen som selvutnevnt Helseminister for hele Jordas befolkning, har de nå fått mulighet til å benytte alle, hele menneskeheten til sine eksperimenter! Kan noen utløse en alarm?

Ft. Riley. Foto: Courtesy of Library of Congress

Like før frokost mandag 11. mars skulle den første domino-brikken falle, og signaliserer starten på den første bølgen av influensaen i 1918. Militærleirens kokk Albert Gitchell repporterte til leirens sykestue, hvor han klager på en “hard forkjølelse”. Rett etter ham kommer korporal Lee W. Drake med lignende klager. Innen middagstid hadde ansvarlig lege i leiren Edward R. Schreiner over 100 syke menn innom sykestua, alle lider tilsynelatende av samme sykdom, og utviser de samme symptomene.

Dr. Frederic L. Gates som var overlege for hele Camp Funton hadde etter mindre registrerte utbrudd av hjernehinnebetennelse i november og desember 2017, startet sine eksperimentelle vaksineforsøk i Januar 2018 ved Ft. Riley, etter hans egne notater ble det gitt tre doser med bakteriell hjernehinnebetennelse, av serum avledet fra hester – til soldatene! I mars 2018 kom den første bølgen av pandemien, som i Europa ble gitt navnet “Spanskesyken”. I mellom 21. og 4. juni 1918 ble hele Camp Funton, alle soldatene, injisert med tre doser, med en omtrentlig mengde av “vaksinen”

Reactions …

Several cases of looseness of the bowels or transient diarrhea were noted. This symptom had not been encountered before. Careful inquiry in individual cases often elicited the information that men who complained of the effects of vaccination were suffering from mild coryza, bronchitis, etc., at the time of injection.

Sometimes the reaction was initiated by a chill or chilly sensation, and a number of men complained of fever or feverish sensations during the following night.

Next in frequency came nausea (occasionally vomiting), dizziness, and general “aches and pains” in the joints and muscles, which in a few instances were especially localized in the neck or lumbar region, causing stiff neck or stiff back. A few injections were followed by diarrhea.

The reactions, therefore, occasionally simulated the onset of epidemic meningitis and several vaccinated men were sent as suspects to the Base Hospital for diagnosis.

Fra Dr. Frederic L. Gates egne notater fra eksperimentet

Dr. Gates forteller at menn i eksperimentet viste influensalignende symptomer, inkludert hoste, oppkast og diaré, etter å ha mottatt vaksinen. Dr. Gates beskriver disse symtomene som “simulert” hjernehinnebetennelse, og fremmer den selvimotsigende påstanden om at dette ikke var reéll hjernehinnebetennelse, men bivirkninger av vaksinene! Høres dette kjent ut? Akkurat den samme argumentasjonen benyttes om vaksiner i dag. Blir du syk, så er det bare et tegn på at den virker. Er du riktig uheldig så utvikler disse symptomene seg til autoimmun sykdom. Det er en bakvendt argumentasjon, omtrent som å si at; Om du dør eller blir invalid av skadene, så er det bare en bivirkning av vaksinen og det tyder på at den virker. Disse symptomene var selvsagt en katastrofe for soldatene, som bor i brakker, reiser på tog til Atlanterhavskysten, seiler til Europa, og som bor og kjemper i skyttergraver. Under lite hygieniske forhold kunne sykdommen spre seg som ild i tørt gress.

I løpet av april og mars 1918 reiser 200.000 amerikanske soldater til Europa. Lite visste de om at sykdommen de hadde med seg skulle vise seg å være mye mere dødelig enn våpnene de bar. I løpet av overfarten blir 36 soldater syke, seks med dødsfall som utgang, og i løpet av mai hadde sykdommen etablert seg på 2 kontinenter og den spredde seg raskt.

SENSUR

Tidlige utbrudd i pandemien 1918-1919 ble hysjet ned i institusjonene de oppstod.
I april og mai 1918 ble 500 menn syke ved fengslet i San Quentin, California med de samme symptomene som soldatene ved Fort Riley, og 13 andre militærleirer som rapporterte om sykdommen. Datidens helsevesen ble ikke umiddelbart urovekket av spredning i disse institusjonene, det fantes lite data på den tiden for å indikere en betydelig spredning blant sivilbefolkningen. Dessuten hadde nasjonen større saker å tenke på. USA hadde en krig å vinne. Soldatene ble kontinuerlig byttet ut med friske menn, etterhvert som de ble syke eller skadet. Slik fikk “Spanskesyken” stadig nye verter, som den kunne infisere og reprodusere seg i – Spredningen i skyttergraver og militærleirer med elendige hygieniske forhold, skulle bli katastrofal. Krigen bidro til å effektivt spre sykdommen til hele verden.

Pandemien i 1918 viste ingen bias i sin spredning blant stridende under første verdenskrig: menn fra alle sider ble syke og døde. Storbritannia rapporterte 31 000 tilfeller bare i juni. Pandemien viste seg å ha så stor påvirkning, at krigsplaner ble endret. Angrep som hadde vært omhyggelig planlagt, måtte utsettes på grunn av mangel på friske menn. På forsommeren utvidet spredningen seg også utenfor USA og Vest-Europa. Mange tilfeller av sykdommen ble rapportert i Russland, Nord-Afrika og India. Stillehavet ga heller ingen beskyttelse da “Spanskesyken” spredte seg til deler av Kina, Japan, Filippinene og ned til New Zealand. I juli hadde sykdommen satt sitt preg globalt. Titusener hadde blitt syke og døde.

“Spanish Flu did not kill 50 million people, Vaccines did!” -Påstås det i denne dokumentaren.

SPANSKESYKEN // SPANISH INFLUENZA

Spanskesyken ble feilaktig gitt navnet etter å ha blitt oppdaget og omtalt av spanske medier. Sykdommen ble stemplet som en influensa, som spredte seg på samme måte, men hadde andre “tilleggs-symptomer”, en ny mer skummel “influensa”. Historien viser med tydelighet noe annet. I virkeligheten var bakteriell lungebetennelse den egentlige morderen – og tusenvis av obduksjoner bekrefter dette. Forskere har sett på mer enn 9000 obduksjoner, og “det var ingen negative (bakterielle) lungekulturresultater”, i følge en rapport fra National Institute of Health i 2008, var bakteriell lungebetennelse dødsårsaken i minst 92,7% av obduksjonene til de som døde av “spansk influensa” mellom 1918 og 1919. Kummerlige hygieniske forhold og medisinsk feilbehandling med aspirin, samt mangel på medisiner og utstyr gjorde at sykdommen kunne spre seg raskt.

Rockefeller Institute distribuerte sine ekperimentelle hjernehinnebetennelse-vaksiner til England, Frankrike, Belgia, Italia og andre land under andre verdenskrig. Disse injeksjonene kan ha vært årsaken til mellom 50-100 millioner dødsfall etter bakterielle lungeinfeksjoner fra 1918 til 1919 – og sykdommen burde kanskje heller bli kalt Rockefeller-pandemien?

0 Comments

Leave a reply

©2021 Mycelium - Verdens største organiske nettverk - mycelium.no

Logg Inn

 

Nye Rapporter

Lukk

Log in with your credentials

or    

Forgot your details?

Create Account