9 piloter døde siden februar 2021. Ansatte føler seg presset til vaksinasjon!

https://stewpeters.tv

4 British airway-piloter og 5 JetBlue-piloter er døde siden februar 2021. British airways-pilotene hadde alle tatt vaksiner og døde innenfor 2 uker etter vaksinasjon(!), for JetBlue-pilotene er vaksinasjon-statusen ukjent, men som andre flyselskaper, blir piloter som ikke er vaksinert, satt på bakken – Britsh Airways på sin side insentiverer pilotene til å ta vaksinen, ved å tilby ekstra lønn. Flere piloter og ansatte reagerer på nedspillingen av helserisikoen, og det lekkes stadig informasjon fra pressede ansatte.

Det er kjent at å fly innebærer en økt risiko for blodpropp og hjerteproblemer, på grunn av trykkforholdene i kabinen. Når man vet at Covid-19-injeksjonene kan gi økt risiko for blodpropp, kan man raskt tenke seg at disse tilfellene har en sammenheng. Den yngste av de siste 5 rapportene fra JetBlue var 41 år, den eldste 61 år. Piloter er generelt kjent for å ha god helse og ta regelmessige helsesjekker. Spørsmålet nå er hvor mange piloter er det som har ettervirkninger av disse injeksjonene, hvor mange er svimle eller dårlige under flyvninger? Disse avsløringene gjøres av Stew Peters og Dr. Ruby – flere piloter har stått frem med interne dokumenter og e-post-kommunikasjon som viser presset ansatte i denne bransjen er. Ta vaksinen, eller bli satt på bakken, uten hensyn til de ansattes helserisiko i lufta!

https://brandnewtube.com/watch/dr-charles-hoffe-majority-of-tested-patients-have-new-onset-clotting-after-vaccine_GIY2jN4TM33gzjs.html

Dr. Charles Hoffe forteller at han ser nylig formede blodpropper i prøver fra 63%(!) av alle pasientene som har tatt vaksinen. Han har på eget initiativ har testet på bakgrunn av problemene med bivirkninger som blodpropp og hjerteklaff-betennelse i unge menn. Dette er utrolig viktig informasjon som sier alt om hvor farlige disse injeksjonene er. Disse blodproppene skapte ikke nødvendigvis problemer, men viser hva som skjer i blodet etter injeksjon – og gir kanskje noen ledetråder til hva som skjer med stadig flere piloter og ansatte i flyselskaper.

0 Comments

Leave a reply

©2021 Mycelium - Verdens største organiske nettverk - mycelium.no

Logg Inn

 

Nye Rapporter

Lukk

Log in with your credentials

or    

Forgot your details?

Create Account