Facebook graderer deg etter hvor vaksine-skeptisk du er.

Facebook’s algoritmer rammer alle som er vaksine-skeptiske. Deres “Vaccine Hesitancy Score” graderer brukerne fra 1-5 etter hvor skeptiske de er. Dette er de første stegene mot et sosialt poengsystem, som kan minne om det vi ser i Overvåknings-kapitalismens Kina. Du får lavere synlighet, og blir oftere sjekket for sensur, i dette tilfellet er det en klar sammenheng mellom å være positiv til regimets vaksinasjonsplan og din synlighet på plattformen.

Project Veritas acslører hvordan Facebook graderer sine brukere etter hvor skeptiske de er til vaksinasjonsprogrammet. Denne Datateknikeren som fikk sparken for å ha lekket informasjonen til Project Veritas forteller at han mener faren for hva dette systemet kan misbrukes til om det skaleres opp til å omfatte flere ting, til å omfatte flere plattformer, eller om det skaleres opp til å gjelde hele internett. At Facebook, og andre store teknologiselskaper nå samarbeider så tett med myndighetene er en stor fare for frie demokratier. Dette er et tydelig tegn på at vi er blir styrt inn i et totalitært teknokrati, hvor enkelte plattformer blir fremhevet som sannhetsminesterium. Det er en tankevekker at YouTube som plattform kan påberope seg større kunnskap om enkelte tema, enn verdens fremste eksperter – det handler ikke lengre om hvor mye kunnskap du har, men om den passer agendaen til de som kontrollerer informasjonsflyten. Å begrense og desentralisere makten teknologigigantene har blitt nødvendig om vi skal kunne benytte teknologien på en bærkraftig måte, hvor den ikke får kontrollere hverdagen vår basert på aksjeeiernes agenda, men heller kan være et posistivt vektøy for sosiale reformer som begrenser sentralisering av makt. I dag ser vi at de utøver sin makt og sensurerer meningsmotstandere, slik vi ser de store teknologigigantene gjøre under Corona-krisa. Man kan si at private selskaper står fritt til dette, men de seiler under falsk flagg, og misleder sine brukere.

Med dette har Facebook satt standarden for sitt sensursystem, når du deler innhold som bryter med agendaen, kan du i følge Facebook’s egne rapporter forvente ca 42% færre likes. Målet med dette er med Facebook’s egne ord -“Å drastisk reduserere brukernes opplvevelser av Vaksine-skeptiske innlegg.”, men dette systemet kan selvagt også benyttes til å sensurere meningsmotstandere, og med Facebook’s rykte for å ta seg til rette i forhold til eierskap over ditt innhold og invaderende personvernregler så er det ingen grunn til å tro at dette ikke benyttes på flere områder. Project Veritas har også avlsørt hvordan Facebook filterer politisk innhold – algoritmer som legger innlegg lengre ned i køen blir benyttet for å fremme Facebooks politiske slagside mot Demokratene. Det er problematisk at Facebook fremstår som en publiseringsplattform, når det i realiteten er redaksjonell sensur av innholdet du ser, uansett hvilken politiske side du står på. Nå viser det dessuten seg at Demokratene over lengre tid har tildelt midler som har blitt brukt av dr. Faucci, Eco Health alliance, det Amerikanske og det Kinesiske militæret om utviklingen av Corona-viruset og såkalt “Gain of Function” forskning, som spesifikt går på å gjøre virus smittsomt ovenfor mennesker, så hvem vet om de som sier de skal “redde verden” med sin hemmelige medisin, har så edle hensikter som de påstår? Hele verden har snart blitt skremt av fryktpropaganda, overtalt til å akseptere, eller blitt påtvunget denne Kinesiske genterapien. Kan det være Bill Gates benytter obligatoriske vaksinasjonsprogrammer til å gjennomføre en hemmelig agenda, slik han også tidligere har blitt beskyldt for å gjøre i Kenya?

klider:
HCG Found in WHO Tetanus Vaccine in Kenya Raises Fertility Concerns in the Developing World
Project Veritas – Facebook Whitleblower goes public after suspension.


Del dette
0 Comments

Leave a reply

©2022 Mycelium - Verdens største organiske nettverk - mycelium.no

Logg Inn

 

Nye Rapporter

Lukk

Log in with your credentials

or    

Forgot your details?

Create Account