Common Law Court

Alternativt
Samfunn

Visste du at, siden myndighetene er så glad i deg, så har de skapt en JURIDISK FIKSJON (Stråmann) for deg da du ble født. Dette gjør det lettere for deg å betale skatt, bøter og saksomkostninger, altså meget hensynsfullt, om meningen med livet bare var å være slave i et rigget økonomisk system.​ Denne JURIDISKE FIKSJONEN ble opprettet, uten din medviten, uten ditt samtykke, og er dermed ulovlig. Myndighetene har brukt denne fiksjonen mot deg hele livet for å lure deg inn i samtykke.

Din JURIDISKE FIKSJON er tittelen og navnet ditt med store bokstaver (f.eks. Når du skaffer deg en bankkonto, et førerkort eller et pass, utstedes det til STRÅMANNEN (f.eks. MR JOHN SMITH), disse dokumentene sendes ikke til deg, mannen eller kvinnen, men til en JURIDISK FIKSJON, som du uvitende forholder deg til, og slik fungerer bedraget. ​ Prøv å gå til retten som mann eller kvinne, enkelt du skulle tro, men nei. Domstolene vil kun forholde seg til din JURIDISKE FIKSJON, siden det gir de juridistiksjon over deg. ​

Common Law Court er en Domstol i England som er uavhengige av kommersiell lov. Denne domstolen støtter seg på Magna Carta, som berører dine rettigheter som suverent menneske.
Måten dette henger sammen på, og grunnen til at Norske myndigheter kan handle med din Fødselsattest med verdensbanken. Myndighteten begår altså identitetstyveri på vegne av deg og kontrollerer det som er ansett som kredittsiden av din “Økonomiske verdi” i deres moderne slavekontrakter. Du kan selv kreve å ta tilbake denne, da du har blitt lurt inn i et frivillig slaveri hele livet. Du har ikke fått opplæring i hvordan dette fungerer juridisk, og grunnen til det, er selvsagt at myndighetene mister sin makt over deg. Det som er viktig å forstå er at dette eksisterer! Men domstoler kommer til å forsøke å få deg til å akseptere deres autoritet over deg ved å lure seg inn i samtykkende underkastelse. Ikke la deg true
.

Mange opplever et enormt press fra myndighetene nå. Økonomisk og medisinsk blir du presset, mange går konkurs, mange er skremt og har angstproblematikk, selvmordstatistikker viser at dette er helt feil måte å håndtere denne pandemien på. Benytt denne muligheten til å ta tilbake makta.

Del dette
0 Comments

Leave a reply

©2022 Mycelium - Verdens største organiske nettverk - mycelium.no

Logg Inn

 

Nye Rapporter

Lukk

Log in with your credentials

or    

Forgot your details?

Create Account