BitChute sensurert i Danmark

BitChute er en video-delings plattform. Den ble lansert i 2017, og BitChute markedsfører seg som en usensurert YouTube-utfordrer. BitChute føyer seg inn i rekken med alternative, usensurerte plattformer som Gab, Voat, Minds og BrandNewTube. BitChute var den første av de alternative plattformene som satset på videodeling, og vokser daglig i popularitet.

Siden plattformen er usensurert, har den blitt beskyldt for å spre hat, konspirasjonsteorier og høyreorientert ideologi. Nå er BitChute også sensurert av danske myndigheter, og i flere EU-land. I Norge er plattformen enn så lenge tilgjengelig. Alternativt kan man benytte Tor-Browser eller en VPN-løsning for å omgå sensur. I Norge har man tradisjonelt hatt ganske stor ytringsfrihet, men nå ser vi stadig sterkere sensur også her. I Norge foregår sensur f.eks ved struping av båndbredde, og på offentlige nettverk logger Facebook deg om du forsøker å gå inn på enkelte nettsider, felles for disse er at de ikke støtter den gjengse oppfatning av hva som er underholdning, fakta eller vedtatte sannheter, eller av en eller annen grunn blir ansett for å motarbeide den gjeldende agendaen – Og det viser deg at akkurat denne kombinasjonen blir ansett for å være skummel for styrende myndigheter. I Norge er det vanskelig å forfekte meninger som ikke passer inn i et globalistisk narrativ – man kan lett bli stemplet som konspirasjonsteoretiker, rasist, klimafornekter eller Trump-supporter om man f.eks påstår at Covid-19 er menneskeskapt, selv om mange beviser peker i den retningen. Man må opprettholde sin grad av wokeness eller bli marginalisert og stemplet av en oppkonsturert sannhetskommisjon og moralisme, skapt rundt flere falske påstander, som er solgt inn som vedtatte sannheter, av våre allvitende sannhetsorganisasjoner – en Agenda som bankes inn gjennom propaganda i massemedia, hollywood-filmer, sosiale medier og Utdanning. Agenda 21 gjennomsyrer politikken, og du påvirkes nå også lokalt. Agenda 21 er allerede inne i kommunenes planer, og styrer politikken som føres i Norge. Det er denne “tenk globalt, handle lokalt”- tankegangen som er grunnen til at det åpnes for å selge og pantsette enorme landeområder, til utenlandske investorer som BlackRock oa, med store subsider tatt rett ut av skattepengene våre. Vi må ofre lokalmiljøet for å berge verden og klima! Dette er fette feil og handler kun om frihandelsavtaler og at globale selskaper skal få mulighet til å kjøpe seg opp og ta eierskap over norske ressurser i den nye stakeholder-økonomien G7-landene, IMF og WEF vil innføre. Det er også dette som er bakgrunnen for at du nå marsjerer lock-step etter Rockefellers Pandemi-plan fra 2010, og World Economic Forums plan “The Great Reset” – inn i en Ny Verdensorden…

Vi gjør oppmerksom på at vi ikke tillater personangrep eller oppfordring til ulovlige aktiviteter. Vi tålerer heller ikke rasisme, og hatpredikering ovenfor folkegrupper eller individer, tvert i mot oppfordrer vi til å finne felles løsninger på utfordringer uten å ty til vold. Vi bør helst ta bort alle merkelapper og ha en reell samtale om hva folk behøver i livene sine, og sette myndighetene til å fokusere på de oppgavene som folket har satt de ti – I dag handler Norsk politikk mest om å forvalte vår enorme formue, og fokuset er utelukkende på internasjonal politikk. At det ikke er lov å investere av Oljefondet i Norge, er et resultat av denne reorienteringen av norsk politikk mot noe som ser ut som en mer og mer totalitær globalisme, helt bort fra utfordringene for Norge som nasjon.

Vi støtter fullt og helt ytringsfrihet innenfor Norske lover.

Fortell oss om du opplever sensur på internett!


Navn
E-post
Hvilken type sensur har du opplevd?

Selskap/Tilbyder
Beskrivelse
Takk for din rapport. Den vil bli gjennomgått og lagret i vår database. Du kan bli kontaktet av Rød Allianse for oppfølging.
There has been some error while submitting the form. Please verify all form fields again.

Del dette
0 Comments

Leave a reply

©2022 Mycelium - Verdens største organiske nettverk - mycelium.no

Logg Inn

 

Nye Rapporter

Lukk

Log in with your credentials

or    

Forgot your details?

Create Account