Bill Gates’ agenda dissekrert og avslørt av James Corbett – the Corbett Report

Bli med på denne dokumentaren om Bill Gates hvor James Corbett undersøker hans bånd til overgrepsdømte Jeffrey Epstein, og hvordan han gjennom sine filantropiske viksomheter og Bill og Melinda Gates foundation jobber for å utøve kontroll gjennom Medisinsk tvang, Digital ID, Digital Valuta,patenter på gener og frø, patenter på virus og programvare, hemmelige programkoder og patenterte gensekvenser . Bill Gates makt er allerede inngripende i flere aspekter av livet ditt, fra teknologien du bruker til medisiner du tar og til maten du spiser. Å stille spørsmålstegn ved hans agenda er bare rett, og ingen gjør det som James Corbett, her dissekreres Gates’ agenda, og fra hans kontrollbehov, hans åpenbare flørting med eugenikk til hans kobling til Epstein som førte til havariet av ekteskapet til Melinda, så er kadaveret som ligger igjen et lite pent syn. Makten Gates utøver er bare spydspissen av det vi ser under Covid-19-“pandemien”, vi tydelig ser dødskriket fra dette kapitalistiske monsteret som nå forsøker å sluke hele verden i et desperat forsøk på å beholde maktgrepet sitt rundt slavene sine, når du pirker i overflaten så tyter sykdommene ut og gjør hele svindelen tydelig for alle, dette monsteret tåler ikke dagens lys – men det du får vite vil sette deg helt fri. . Bill Gates lange fingre pirker borti flere sider av hverdagen din enn du burde være konfortabel med og Corbett forteller på ypperlig måte hvorfor. Med tanke på hans forhold til Epstein (selv etter Epsteins dom i 2008, pleide de ofte omgang), burdeBill Gates på INGEN måte kunne blitt betrodd med noens barn hverken for vaksinering eller alenetid. Du bør ta dette som en siste advarsel!

Bill Gates har bygget sitt teknologiske kontrollnett og sin formue på å sørge for at patenter, lisenser og lovverk beskytter og skjuler kildekoder i programvare, noe som gjør det vanskelig å sjekke algoritmer og funksjoner som utgjør programmene du benytter, dette kan i mange tilfeller være en trussel mot åpenhet og innsyn, og gir utviklerne unødvendig mye makt. Det er en fare for brukerne at de ikke kan verifisere programvare slik at man er trygg på at f.eks valg går riktig for seg, eller at systemet ikke har “bakdører” brukerne ikke vet om. Bill Gates har bygget sin filantropiske makt på denne måten, og har også ført denne politikken videre inn i moderne matproduksjon – med patenter på frø, gener og store investeringer i laboratorier som gror kjøtt forsøker han å benytte samme taktikk for å ta kontroll over matproduksjonen flere plasser i verden. Den indiske doktoren i kvantefysikk Dr. Vandana Shiva er en av hans viktigste kritikere, og hun gir gode argumenter for hvorfor denne typen politikk fører til en form for neo-kolonisme, som gjør land til datakolonier for disse multinasjonale selskapene, og er et ledd i den kapitalistiske overtakelsen vi ser under lock-down politikken.k

Hvorfor programvare fortsatt burde være åpen, og hvorfor patenter på genetikk burde være forbudt.

Nå fører Bill Gates den samme taktikken i vaksinekappløpet, med hemmelige ingredienser, patenter og kontrollmekanismer er Bill Gates ute etter å kontrollere deg gjennom sitt medisinske kontrollnett – Det har dannet seg et TYDELIG bilde av hvordan Bill Gates opererergjennom sin filantropiske virksomhet – som kun handler om profitt og kontroll for Bill Gates. Hadde Bill Gates hatt gode hensikter bak sin filantropiske virksomhet, hadde han også gjort noe med de grunnleggende helseproblemene mange land har problemer med, som rent vann, nok mat og næringsrikt kosthold, grunnleggende helsetjenester og utdanning, tvert i mot, sier mange kritikere, at Bill Gates i stedet vridd politikken i WHO bort fra disse grunnleggende byggesteinene for helse – helt over til medisinering, og vaksinering, nettopp fordi patenter er det han tjener penger og har bygget sin enorme finansielle muskler på. Han synes selvsagt også at fagfeltet genetikk burde være markedsregulert – tenk på det når du tar genterapi-injeksjoner fra denne mannen.

Bill Gates og Eugenikk

Det som fanget interessen for medisin for Bill Gates, var samtalene med foreldrene om befolkning, noe som ledet ham inn på temaer reproduksjon – Dette forteller han selv i intervjuet. Faren var også lederen for Planned Parenthood i USA – organisasjonen som ble startet og ledet av Margareth Sanger , som var en tilhenger av eugenikk-bevegelsen. Bill Gates sier selv temaene også på den tiden var kontoversielle. Kanskje ikke så rart når utspringet for denne organisasjonen var tanken om at overklassen var rike og velstående fordi de hadde bedre genetikk, og at de fattige følgelig hadde dårligere gener. Like fullt danner dette grunnlaget for nettopp hans interesse for befolkning og reproduksjon – noe som mest sannsynlig også er hans drivkraft bak sin filantropiske overtakelse av medisinindustrien. At han har nerver til å snakke om å veie opp 3 måneder med lønn til en lærer mot 3 mnd med livsforlengende medisiner for middelklassen,”eller whatever”, forteller litt om tankegangen hans, han sier da også selv at dette har man ikke lov å snakke om , da det en form for et dødspanel som må ta de avgjørelsene, folk må begynne å skjønne hvor denne mannen kommer fra – dette gjelder selvsagt for de lavere klassene da er underforstått, eller middelklassen og nedover, som han så pent sier det selv!

Nå er moderne genterapi kommet så langt at man vil kunne, som denne biologen fra Taiwan, S. Matthew Liao som jobber ved New York foreslår, benytte en alternativ metode for å løse klimaproblemene, nemlig genterapi. Vi kan Gjøre mennesker 10-15cm kortere, for da ville man slippe ut så mye mindre CO2. Eller gjøre mennesker allergiske mot kjøtt, eller fisk, for det er jo også skadelig for klima. Den samme forskeren kan du se her, i en TedX-talk om hvordan man kan endre hukommelse, og minner med nevroteknologi. Dette er heller ikke noe annet enn kontroll over mennesker, og handler IKKE om klima. Klimakrisa blir misbrukt for å innføre en totalitær form for kapitalisme, og det går hånd i hånd med IMF’s arbeid med en verdensvaluta basert på kryptovaluta, og en internajsonal skatt for multinasjonale selskaper, samt det medisinske tyranniet vi allerede ser med Covid-19, og segregering gjennom Corona-Pass. Dette åpner en tsunami av etiske spørsmål rundt denne teknologien, når du nå også vet at de hemmelige patentene skjuler inneholdet i Covid-19 injeksjonene, og at genesiskoden er lastet direkte ned fra Kinesiske myndigheter, så burde denne informasjonen sette igang noen tankeprosesser hos folk.

The Guardian skrev allerdere i 2016 dette om DNA-vaksiner. “I forsøk med mus, ville musene som hadde fått DNA-injeksjoner oppholde seg i designerte magnetiserte områder. Man vil kunne utløse dopamin i hjernen med magnetisme, og Musene valgte da å oppholde seg i disse magnetiserte områdene. Med denne teknologien kan Magneto-proteiner brukes til å skru av og på deler av nervesystemet trådløst.”

Det er på tide å bryte ut av den falske Rockefeller-medisinen, og stoppe de uholdbare restriksjonene Bill Gates og hans venner forsøker å kneble oss med! Dessverre må alle som har ført denne politikken mot sin egen befolkning, snart stå til rette for denne store svindelen, og det er vi, folket – som må stille de til ansvar! NÅ!
Det er på tide å bryte lenkene det kommersielt styrte lovsystemet plasserer på frie mennesker, og under pandemien forsøker de å tvinge deg i kne med Rockefeller-planen “Lock-Step”. Akkurat som under 2.verdenskrig må du gi opp din frihet for din egen sikkerhet. Du har blitt lurt til “frivillig” samtykke hele livet – Det er på tide å kreve din frihet tilbake!

Del dette
0 Comments

Leave a reply

©2022 Mycelium - Verdens største organiske nettverk - mycelium.no

Logg Inn

 

Nye Rapporter

Lukk

Log in with your credentials

or    

Forgot your details?

Create Account