Mycelium Nettverk

Anastasia – The ringing Cedars

I boken du skal skrive, Vladimir, vil det være diskrete kombinasjoner, formuleringer som består av bokstaver, og de vil vekke varme og strålende følelser hos de fleste mennesker. Følelser som er i stand til å overvinne plager i kropp og sjel, og dette vil lette fødselen av en ny bevissthet som venter på fremtidens mennesker. Tro meg, Vladimir, dette er ikke mystikk – det er i samsvar med universets lover.

Anastaisa – fra The ringing Cedars

Du er i ferd med å møte Anastasia – som ble “oppdaget” av storsamfunnet, av forretningsreisende Vladimir Megré i 1995, en vakker ung kvinne som bodde alene dypt inne i Sibirs avsidesliggende ville skoger. Anastasia er ulik noen du har møtt, men det hun er i ferd med å dele med deg, er visdom vil få deg til å huske så mye som du har glemt, at det føles som om du våkner fra en lang, vond drøm!

ADVARSEL! — Ingenting kan egentlig forberede deg på den fantastiske reisen du er i ferd med å ta i disse 10 bøkene. Og når du først begynner – er det svært vanskelig å legge fra seg igjen! Gjør deg klar for den mest imponerende boken du har lest! Disse bøkene har i følge Anastasia, en energi, kodet inn i mønsteret, i bokstavene og rytmen til ordene som vil begynne å resonere dypt i ditt vesen, og gjenåpne dørene til en verden du sannsynligvis for lengst har glemt! Livet ditt er i ferd med å endre seg – for alltid. Bok nr 1 – Anastasia, ligger i avspilleren under, og er lest av Nicole som har delt sin innlesing av bøkene på youtube, den er for viktig til å ikke dele her. -Lytt og bli med på reisen tilbake til vår opprinnelige tilknytning til naturen og universets lover.

 1. ANASTASIA The Ringing Cedars Series Vladmir Megre Part 1 13:20
 2. ANASTASIA The Ringing Cedars Series Vladmir Megre Part 2 32:39
 3. ANASTASIA The Ringing Cedars Series Vladmir Megre Part 3 12:11
 4. ANASTASIA The Ringing Cedars Series Vladmir Megre Part 4 16:04
 5. ANASTASIA The Ringing Cedars Series Vladmir Megre Part 5 8:45
 6. ANASTASIA The Ringing Cedars Series Vladmir Megre Part 6 12:41
 7. ANASTASIA The Ringing Cedars Series Vladmir Megre Part 7 12:01
 8. ANASTASIA The Ringing Cedars Series Vladmir Megre Part 7.5 1:54
 9. ANASTASIA The Ringing Cedars Series Vladmir Megre Part 8 32:34
 10. ANASTASIA The Ringing Cedars Series Vladmir Megre Part 9 25:20
 11. ANASTASIA The Ringing Cedars Series Vladmir Megre Part 11 15:20
 12. ANASTASIA The Ringing Cedars Series Vladmir Megre Part 12 10:32
 13. ANASTASIA The Ringing Cedars Series Vladmir Megre Part 13 25:46
 14. ANASTASIA The Ringing Cedars Series Vladmir Megre Part 14 7:16
 15. ANASTASIA The Ringing Cedars Series Vladmir Megre Part 15 13:22
 16. ANASTASIA The Ringing Cedars Series Vladmir Megre Part 16 39:07
 17. ANASTASIA The Ringing Cedars Series Vladmir Megre Part 16.5 2:31
 18. ANASTASIA The Ringing Cedars Series Vladmir Megre Part 17 21:14
 19. ANASTASIA The Ringing Cedars Series Vladmir Megre Part 18 21:36
 20. ANASTASIA The Ringing Cedars Series Vladmir Megre Part 19 19:08
 21. ANASTASIA The Ringing Cedars Series Vladmir Megre Part 19 19:08
 22. ANASTASIA The Ringing Cedars Series Vladmir Megre Part 20 25:51
 23. ANASTASIA The Ringing Cedars Series Vladmir Megre Part 21 57:35

Anastasia ble født i 1969 og antas å være et gjenlevende medlem av en gammel vedisk sivilisasjon hvis ekstraordinære krefter og kunnskap langt overgår alt kjent i dag. Anastasias sterke og myteknusende budskap, er en gave til alle oss som lever i nåtidens uroligheter, den avslører en dyp visdom, fundert på eldgammel kunnskap; avslører hemmeligheter som er undertrykt i tusenvis av år og skjulte historiske fakta som fullstendig vil endre din forståelse av fortiden vår, og tilby deg en helt ny forståelse for vår samtid. I sine skrifter har hun presist påpekt teknokratiets mål om å fjerne menneskene fra vår opprinnelige tilknytning til en utømmelig kilde av livskraft og energi, samtidig som hun presenterer universelle løsninger. Anastasia-bevegelsen har allerede startet en helt ny retning for millioner av mennesker verden over og er med å bidrar til å rive ned mange illusjoner som står i veien for et stort paradigmeskifte i menneskehetens historie.

Anastasia vil løfte deg opp og kaste deg inn i en fremtid som er… vel, alt du forestilte deg at livet kunne, og burde være! Tvisten er… fremtiden er her NÅ, vi står midt i begivenhetene! Anastasia vil få deg til å danse av glede og kanskje til og med skrike av spenning når du gjenoppdager deg selv, din sjel og vår tilknytning til naturen og dens energier!

Anastasias ord har blitt innkodet med en energi som går rett til hjertet ditt – som ingenting du noen gang har lest! Og jo mer du leser, jo bedre føler du deg. Anastasia vil gjenopprette håpet ditt for fremtiden og gjenopplive lidenskapen din for livet. Etter å ha lest disse bøkene vil ingenting noensinne bli helt det samme igjen, kanskje Anastasia ER broenbyggeren over trøblete farvann? akkurat nå, når det stormer som værst. Boken solgte 10 millioner eksemplarer i Russland, er skrevet av en til da, ukjent forfatter. Boken har derimot blitt motarbeidet av religiøse miljøer og blir diskutert av filosofer og professorer ved univeriteter over hele Russland.

Den første boken, finnes oversatt til Norsk og kan kjøpes her: https://www.altshop.no/1705-anastasia-bok-1-ringing-cedars-serien-norsk-bokmal

Om forfatteren: Mycelium Nettverk Administrator
Nettverksadmin

Bli med i samtalen!

Kommentarer

No comments yet