Common Law Court

Common Law Court

Mycelium28. juli 20213 min read

AlternativtSamfunn Visste du at, siden myndighetene er så glad i deg, så har de skapt en JURIDISK FIKSJON (Stråmann) for deg da du ble født. Dette gjør det lettere for deg å betale skatt, bøter og saksomkostninger, altså meget hensynsfullt,…

Økologisk Landbruk

Økologisk Landbruk

Mycelium29. juli 202114 min read

«selve gården skal ha biologisk fullstendighet; det må være en levende enhet; det må være en enhet som i seg selv har et balansert organisk liv. Gården må ha et økologisk produksjonsstyringssystem som fremmer og forbedrer biologisk mangfold, biologiske sykluser…

NY SAMFUNNSKONTRAKT

Vi må ha en ny samfunnskontrakt. Den må være basert på våre naturlige friheter. Vi må dyrke mer mat selv, bli mer selvforsynt – og alle må gjøre sin del av jobben. Sammen kan vi løfte Norge ut av søvnen, og gjøre oss sterkere sammen!
Økologisk Landbruk

Økologisk Landbruk

Mycelium29. juli 202114 min read

«selve gården skal ha biologisk fullstendighet; det må være en levende enhet; det må være en enhet som i seg selv har et balansert organisk liv. Gården må ha et…

Common Law Court

Common Law Court

Mycelium28. juli 20213 min read

AlternativtSamfunn Visste du at, siden myndighetene er så glad i deg, så har de skapt en JURIDISK FIKSJON (Stråmann) for deg da du ble født. Dette gjør det lettere for…

Black Market Fridays’

Black Market Fridays’

Ramm-Svart15. juli 20211 min read

Hva skjer når bankene stenger kontoen din? Hva skjer om vi får omfattende strømbrudd, eller cyberangrep, som gjør at vi ikke kan handle med kort eller mobilbetaling? Hvem kan du…

Vi tror på den Norske Bonden og den Norske Produsenten

Vi tror på den Norske Bonden og den Norske Produsenten

Mycelium20. april 20203 min read

I Norge har vi fantastiske landbrukstradisjoner som har resultert i mat av høy kvalitet – rene råvarer legger nå grunnlaget for en Norsk matrevolusjon som har gitt Michelin-stjernedryss over Trøndelag…

Logg inn for å delta i samtalen.

Fremtiden er her. Vi må bryte med noen gamle konvensjoner og idéer.
Mange snakker om en ny start, og vi er enige at vi må falle i linje med naturen igjen.

Som situasjonen er nå ser jeg to forskjellig veier videre, det finnes sikkert mange flere nyanser..

DEN NATURLIGE LØSNINGEN

Vi vet at det finnes måter å beskytte seg på som å støtte kroppens naturlige forsvar med gjennom naturlig immunitet, du kan styrke immunforsvaret via kosthold, meditasjon/avslappingsøvelser mot stress, vitamintilskudd mm.

Vi må evne å være mer selvforsynt. Vi må dyrke mer lokal mat, og gjøre dette på en måte som er bærekraftig ved å støtte de lokale økosystemene. Økologisk mat inneholder mer tørrstoff og vitaminer, og det er mest sannsynlig nødvendig å bytte ut kommersielt dyrket mat for å unngå giftstoffer som har konsekvenser for oss. Vi må spise ren mat for optimal helse.

Forskning tyder på at naturlig immunitet kan vare livet ut.

Bærekraftig teknologisk utvikling med åpen kildekode, som gir en ekstra sikkerhet, som f.eks ved produksjon av medisiner.

Ingen patenter, ingen hemmelige ingredienser i injeksjoner! Dette er grunnleggende brudd på informert samtykke.

Benytt lokal valuta, og utvikle god teknologi som støtter de naturlige systemene. Blokkjedeteknologi kan brukes positivt – og de aller fleste andre typer byttemidler enn penger påfører naturen mye mindre stress enn det tradisjonelle banksystemet.

Stem på Nei til EU-partier – vi må få selvstendigheten tilbake, og komme oss ut av avtaler som EU/EØS, NATO, FN og WHO og NATO. Dette burde være klart for ALLE når de går til valgurnene i høst!

DEN SYNTETISKE LØSNINGEN

I dag er samfunnet vårt fullt av giftstoffer – som i tur skaper sykdommer.
Vi har forurensing som drives av den kapitalistiske rovdrifta på naturen vår og truer økosystemer – og forårsaker sykdom. Den 3. største dødsårsaken i verden er medisinering. mange tegn i tiden viser at vi er på villspor…

Vi må gjøre oss uavhengig av kontrollerende og invaderende teknologi. Skjult kildekode er unødvendig og fører bare til utnyttelse og neo-kolonisme, det samme gjelder patenter.

Covid-19 influensapandemien har avdekket svakheter i systemet vårt. Svakheter som blir utnyttet av USA, EU, WHO, Medisin-industrien og Big-Tech (Silicon Valley) til å iscenesette en kommersiell Overtakelse. Når Erna sier at Nordmenn ikke har noen lovlig rett til landet Norge, så er det bare ett ledd i denne kapitalistiske overtakelsen, og hun tilrettelegger for at multinasjonale selskaper kan kjøpe opp land og eiendom i Norge. I motsetning til når nasjonalstatene er selvstendige og regulerer dette, så ønsker de velkommen en markedsliberalisering av hele AS Norge, og vil overlate styringen av landet til markedskreftene.

“The Great Reset” representerer finanselitens plan om en resett, hvor de som eier mest i det gamle systemet, også skal legge premissene for det nye.
Verdens rikeste blir nå stakeholders i den nye økonomien, mens alle andre blir likestilt (ikke likeverdig), og skal ikke til å eie noe, Eller som Klaus Schwaab sier: “Du kommer ikke til å eie noe, og du kommer til å være lykkelig,”

Dette er en Syntetisk og kontrollert vei, via korrupte politikere og ovetakelse av Helsevesenet for å innføre Medisinsk diktatur. Vi aner heller ikke Hvor lenge kunstig immunitet varer vites, så langt ser det ikke ut som injeksjonene gir god nok immuntet i det hele tatt. Det påstås derimot fortsatt at de hindrer alvorlig sykdom. Det er snart ny influensasesong på trappene.. Hva gjør de norske myndighetene? Kjører på med dose 3 og Helsepass?

Grunnlaget for denne politikken finner du i boka “Covid 19 The Great Reset”, Pandemihåndteringen er etter modellen til Rockefeller Institute “Lock Step” fra 2010, og øvelsen “Agenda 201” som ble gjennomført 5mnd før Covid-19 pandemien av World Economic Forum. Patentene på viruset, testene og medisinene går tilbake til 2008. Når vi har akseptert lock-down politikken, vil den utvides til p omfatte klima, og “The green new deal” brukes som brekkstang for å få kontroll over naturressursene.. De vil forsøke å benytte teknologi til å skape eventer som “Pingdemic” og cyberangrep for å bryte ned næringskjedene og ta kontroll over nasjonalstatene. Anse dette som en sjanse til å forberede deg og familien din. Om vi får nye lock-down”s vil vi se brudd i næringskjedene her også, og større protester. Det er de svakeste som er rammet nå, i neste omgang er det deg.

En ny begynnelse, men ikke “The Great Reset”!

JEG MÅ KOMME TIL DENNE KONKLUSJONEN(!) ut fra den overveldende informasjonen som finnes, de vitenskapelige bevisene, alle indisiene – alt peker på dette! Den enorme fryktpropagandaen hører heller ikke hjemme i ett fritt demokrati, vi er utsatt for en enorm marginalisering i massemedia og i sosiale medier, akkurat som Bill Gates har spådd, basert på feil, misvisende og manipulert bruk av informasjon. Du må være våken! De kan prøve på seg Cyberangrep om de mister kontrollen på narrativet, og “the Green New Deal” kan brukes til å innføre nye klima-lockdown’s om vi aksepterer dette. Dette er ikke en konspirasjonsteori, men en konspirasjon mot den lille friheten vi har igjen under kommersiell lov!

Korrupsjonen har nå kommet så langt at nasjonalstater faller under kapitalistisk NWO-styre, se bare på Australia, Canada, Israel, USA, UK…

Lag din egen spiselige hage

Bruk lokale matvekster, samle frø og så i din egen hage. Planter som vokser naturlig i nærheten er tilpasset klima og forstyrrer ikke økosystemet.

FRØBANK

Samle lokale frø som tåler, og er tilpasset lokale forhold, finn de gode matplantene du ønsker å dyrke, sånn kan du forbedre og hjelpe den lokale gendiversiteten, og bidra til å bevare ditt lokale øksosystem.


Alternativt
Samfunn

Å være Selvforsynt er en ekstra sikkerhet.
I Norge er det alt for lite fokus på dette, og i en eventuell matkrise eller naturkatastrofe er vi ikke forberedt.
Lær å Produsere strøm og biogass, bygge egen septiktank osv. Del dine egne erfaringer med nettverket. Fokus på selvforsyning er ikke bærekraftig for det kapitalistiske systemet, marker motstand.

LOKAL VALUTA

Å bruke kontanter sørger for at bankene og myndigheter ikke kan ta total kontroll over dine midler. Det er en ekstra sikkerhet for deg at de ikke kan stenge av dine kontanter, slik de kan med Visa, eller en bankkonto. Vi må ta vare på de lokale valutaene, de er en viktig del av vårt selvstendighet. Bruk kontanter så ofte du kan, og ha alltid kontanter i bakhånd.

©2021 Mycelium - Verdens største organiske nettverk - mycelium.no

Logg Inn

 

Nye Rapporter

Lukk

Log in with your credentials

or    

Forgot your details?

Create Account