120 skolebarn skadet, og minst 3 drept av Pfizer BioNtech Comirnaty vaksine i Vietnam.

Helsemyndigheter i Vietnam har suspendert bruken av Pfizer-BioNTech COVID-19-vaksinen kjent som enten BNT162b2 eller Comirnaty etter at over 120 barn ble innlagt på sykehus etter en gruppevaksinasjon på skolen.

Den sentrale provinsen Thanh Hoa har inokulert ungdom i alderen 15-17 år siden 30. november. I begynnelsen av desember 2021 startet de en kampanje som fremmer vaksinering av barn ned til 12 år, og de forventer at ni millioner barn skal bli vaksinert. Barna opplevde alvorlige symptomer fra kvalme og høy feber til pustevansker, rapporterte Central Center for Disease Control and Prevention (CDC). Tre av barna har dødd av en overreaksjon på Pfizer-vaksinen i Bac Giang, en provins nær Hanoi, og Binh Phuoc, en provins i Sør, med pressen der som erkjenner at dødsårsaken var “overreaksjon til vaksinen.”

Rapportert i flere vietnamesiske medier, inkludert VN Express – men ingen vanlige medier – hadde 17 av de 120 ungdommene og tenåringene alvorlige reaksjoner. Kohorten fortsetter å bli overvåket på sykehuset, ifølge tjenestemenn fra den sentrale provinsen Thanh Hoa.

Dette har gått for langt. Vi må ha moratorium NÅ!

FHI har de siste 2 årene skremt opp befolkningen til å ta en vaksine som ikke virker.
Folkehelsa har ikke vært ivaretatt av instituttet. Med ensidig fokus på influensa, og i perioder faktisk stengt for andre behandlinger og operasjoner. Nå har man skiftet fokus, til en mild forkjølelse.

Vaksinen forårsaker mer skade enn den hjelper. Omicron er nå, i følge Nakstad som en forkjølelse å regne. Selv om vi kan anta at han kommer til å endre mening om dette, som alt annet i pandemien?

Etter å ha måttet stå skolerett i 2009 og unnskylde etter vaksineskandalen rundt svineinfluensa-“pandemien” – Burde de nå denne gangen ha visst bedre! Selv, synes Camilla Stoltenberg at det hjalp å rope litt høyt. Strategien virker være; at så lenge “vitenskapen” er uklar, kan man stikke fingeren i været og anta hva som helst, bare det skaper frykt nok til å holde pandemien i gang. Det virker som om det viktigste er at spøkelset under senga er der, og kan sprette frem med en ny variant når som helst.

Helsetoppene må gå, og vi må ha moratorium, og en uavhengig etterforskning av innholdet i injeksjonene. Stopp vaksinasjonsprogrammet nå!

Hva har dette gjort med folkehelsa i Norge?

kilder:

https://e.vnexpress.net/news/news/120-children-hospitalized-province-suspends-pfizer-vaccine-batch-4397748.html
https://www.dagens.dk/udland/pfizer-vaccine-suspenderes-120-elever-indlagt-paa-hospitalet
https://www.nst.com.my/world/region/2021/12/750928/vietnamese-province-suspends-use-pfizer-vaccine-batch

Del dette
0 Comments

Leave a reply

©2022 Mycelium - Verdens største organiske nettverk - mycelium.no

Logg Inn

 

Nye Rapporter

Lukk

Log in with your credentials

or    

Forgot your details?

Create Account